Empat del Femení a casa davant el Sant Cugat | FC Martinenc skip to Main Content
MARTINENC 2 - 2 SANT CUGAT

Partit molt difícil avui al Guinardó per les noies del primer equip femení del Martinenc. Les de Guillem Garcia han iniciat el matx amb sensacions positives. Han sortit al camp amb ganes de repetir la fórmula de les últimes jornades, que han guanyat. I aquestes ganes han obtingut un resultat ben aviat, al minut 3 de partit. Bea ha penjat una pilota a l’espai i Clàudia l’ha aprofitada per rematar i inaugurar el marcador amb l’1-0 (minut 3).

Després del primer gol, les vermelles han aguantat la intensitat del seu joc, dominant el partit davant d’un Sant Cugat que, a l’inici s’ha descol·locat, però aviat ha anat prenent forma i força dins del camp. Tot i això, les locals han tornat a tenir un cop de força quan l’àrbitre ha xiulat penal a favor. Bea, enganyant la portera, ha efectuat el llançament des dels onze metres i ha engreixat la diferència al marcador (minut 19).

A partir d’aquí, el Martinenc ha anat a pitjor. Encara que eren superiors, amb marge, en el resultat, les jugadores locals s’han vist totalment superades pel Sant Cugat. L’equip visitant ha dominat la primera part i no ha tingut gaires dificultats per retallar distàncies. Un xut d’Alexandra Garcia al minut 24, que ha superat Luisa per la línia superior de la porteria, ha suposat el 2-1 (minut 24). Amb el gol, tot i que encara perdien, les visitants s’han vingut més i més amunt. Per la seva banda, el Martinenc ha desaparegut de l’acció i s’ha vist inferior.

Pocs minuts abans d’arribar al descans, Lara Claramunt ha aconseguit l’empat per les del Vallès. Novament, amb un xut que ha foradat la porteria local per sobre la portera, aquest cop amb un xut una mica enverinat (39′). D’aquesta manera, la mitja part ha arribat amb un empat, que ha deixat amb molt mal sabor de boca a les del Guinardó, que tot i sortir a dominar al partit i amb un resultat a favor, s’han vist aviat excedides per la potència de les visitants.

La segona part prometia un matx disputat i una lluita per la victòria, però ha succeït sense deixat cap gol. El Martinenc, per la seva part, ha efectuat quatre canvis, que han ajudat a enfortir l’equip i guanyar equilibri en el joc. Cal destacar el debut d’Ariadna, jugadora del filial.

Les de Guillem Garcia s’han notat molt més còmodes que a la primera part. Les ocasions han arribat, de manera prou clara com per a haver pogut tornar a engegar el marcador. Eulàlia i Júlia n’han tingut, cadascuna, una de claríssima, que ha aconseguit salvar la portera del Sant Cugat. Pocs minuts després, Jessí també ha enviat una pilota al travesser, que ha fet tremolar el Guinardó.

El Martinenc ha premut les dents per tal de superar l’empat i alhora ha esperat l’error del Sant Cugat, fins aleshores molt atent. Tot això, les visitants s’han mostrat en tot moment dins del partit, segures i controlant el seu joc. Han estat superiors pràcticament tot el matx. Les de Guillem Garcia han protagonitzat avui un dels enfrontaments més difícils de la temporada i, després de moltes jornades consecutives obtenint el triomf, s’han endut a casa un just empat.

Les vermelles sumen un punt que les permet seguir en la part alta de la taula de Preferent, amb el marge, encara, de moltes jornades a disputar, per tal de consolidar un lloc a les primeres places de la classificació.

FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Luisa, Caru, Elena, Bea, Eule, Laia Campà, Eulàlia, Laura Rossell, Júlia, Paula i Clàudia Martí. Alba (ps), Laura, Noe, Carla, Jessi, Estrada, Ariadna

SANT CUGAT: Tamara Martín, Núria Becerra, Marta Blabia, Ariadna Forment, Alexandra García, Sara Zauner, Elena Ilie, Carme Peirau, Marta Feliu, Lara Claramunt, Laura Sese. Clara Masana, Elisabet Romero, Judith Jones (ps), Monica Casado, Iria Sallent

GOLS: 1-0 (3′) Clàudia Martí. 2-0 (19′) Bea. 2-1 (24′) Alexandra García. 2-2- (39′) Lara Claramunt