Missatge de benvinguda | FC Martinenc
skip to Main Content

Benvolguts seguidors i seguidores del FC Martinenc,

És un plaer donar-vos las benviguda a aquest espai web on podreu trobar tota la informació sobre el nostre club.
Aquest ha de ser el portal de trobada de tots els socis, sòcies i seguidors del club per tal de poder seguir l’actualitat que envolta el club, tan a nivell esportiu en les seves quatre seccions, com a nivell social i institucional.

El FC Martinenc és un club centenari i històric de Barcelona, arrelat al barri del Guinardó i amb gran petjada a la ciutat. Més de 1.500 esportistes formen part de la família del Martinenc, que disposa d’unes instal·lacions privilegiades, modernes i a plena disposició dels seus jugadors.

El club vol anar sempre més enllà de la seva vessant esportiva, i per això té com a grans objectius la formació dels més joves sota uns valors i criteris ben identificats: Respecte, educació, fair play, companyonia, esport saludable i esperit de superació són alguns dels ingredients que cada cop fan més gran a la nostra entitat.

A més, el FC Martinenc manté com a prioritat ser un dels motors del barri del Guinardó, cohesionant i oferint l’oportunitat de fer esport saludable a tots els seus veïns i veïnes mitjançant les seves seccions esportives o amb la gestió del Complex Municipal del Guinardó.

Esdeveniments com el Torneig d’Històrics del Futbol Català, amb 30 edicions celebrades i que és un referent entre els torneigs d’estiu del futbol modest i un orgull pel FC Martinenc, demostren la voluntat del club de ser singular i actiu en els seus projectes. Darrerament l’entitat s’ha engrescat amb altres projectes com les curses populars La Diablada o el Cros 3 Turons que han tingut una gran acollida.

Els èxits esportius i socials són tota una declaració d’intencions del camí que es va iniciar al 1909 i que segueix més ferm que mai. Tot s’ha aconseguit, sense cap mena de dubte, degut a la implicació d’aquells que alguna vegada han format part de la família del FC Martinenc. Gràcies per formar-ne part i per molts anys més!

Manolo Dengrá, president del FC Martinenc.

Som Martinenc

dengra-president

Back To Top