Missatge de benvinguda | FC Martinenc
skip to Main Content

Benvolguts i benvolgudes, família del Futbol Club Martinenc,

És un plaer donar-vos la benviguda a aquest espai, en què podreu trobar tota la informació sobre el nostre Club.

Aquest ha de ser el portal de trobada de tots els socis, sòcies, seguidors i seguidores del Martinenc, per tal de poder seguir l’actualitat que envolta el Club, tant en l’aspecte esportiu, amb les seves quatre seccions, com en l’àmbit social i institucional, en què l’entitat també batega ben fort dia a dia.

El Futbol Club Martinenc és un club centenari i històric de Barcelona, arrelat al barri del Guinardó i amb una gran petjada a la ciutat. Més de 1.500 persones formen part de la família vermella, són diables i diablesses, i disposen d’unes instal·lacions privilegiades, modernes i a plena disposició dels seus i les seves esportistes.

El Club vol anar sempre més enllà de la seva vessant esportiva, i per això té com a grans objectius la formació dels i les més joves sota uns valors i criteris ben identificats: respecte, educació, ‘fair play’, companyonia, esport saludable i esperit de superació. Aquests són alguns dels ingredients innegociables que cada cop fan més gran la nostra entitat.

A més, el Futbol Club Martinenc manté com a prioritat ser un dels motors del Guinardó, cohesionant i oferint l’oportunitat de fer esport saludable a tots els seus veïns i veïnes mitjançant les seves seccions esportives o amb la gestió del Complex Esportiu Municipal del Guinardó.

Esdeveniments com el Torneig d’Històrics del Futbol Català, amb 37 edicions celebrades, tot un referent entre els torneigs d’estiu del futbol modest i un orgull per al Martinenc, demostren la voluntat del Club de ser singular i actiu en els seus projectes. A més, l’entitat ha promogut altres projectes de caire anual, com el Cros 3Turons – La Diablada, amb una gran acollida.

Els èxits esportius i socials són tota una declaració d’intencions del camí que es va iniciar el 1909 i que segueix més ferm que mai. Tot s’ha aconseguit, sense cap mena de dubte, gràcies a la implicació d’aquells que alguna vegada han format part de la família del Futbol Club Martinenc. Gràcies per formar-ne part, i continuem endavant, per molts anys més!

David Alonso i Julià, president del FC Martinenc.

#SomMartinenc

Back To Top