Triomf de líder del Masculí a Alguaire | FC Martinenc skip to Main Content
CE ALGUAIRE 0 - 2 FC MARTINENC

El primer equip masculí del Martinenc s’ha imposat aquest diumenge a Alguaire (0-2) i se situa líder del grup 2 de Primera Catalana, un punt per sobre del San Mauro, quan encara queden 11 jornades per acabar la lliga. Els vermells sumen així el tercer triomf consecutiu, la quarta victòria a domicili de la temporada i encadenen set jornades sense perdre (17 punts de 21 possibles).

El Martinenc sortia a Alguaire amb una gran novetat a l’onze inicial: el debut en partit oficial del porter Víctor Montoya, que suplia Toni Casamayor, absent per sanció (cicle de targetes grogues). Un onze amb dos puntes, Favio i Bacari, i en què també retornava Pitu Plazuelo després de sanció.

Víctor Montoya debutava en partit oficial amb el Martinenc | Oriol Porcar – FCM

Després d’un tempteig inicial amb domini vermell, i un parell d’avisos -una centrada a la qual no arribava Bacari i, per part local, un xut de Mario que blocava Víctor, el primer gol del Martinenc naixia de la pilota aturada. Al minut 14, un servei de córner des de l’esquerra servia a Pitu per servir una pilota tensa a l’àrea, on s’elevava més que ningú Favio Osorio, que obria la llauna de cap. És el segon gol de Favio en aquesta lliga, el cinquè que marca en 10 partits oficials amb el Martinenc. L’equip se sentia còmode amb l’avantatge i buscava ampliar-lo. Favio xutava massa creuat des de la frontal, al minut 21, i Max deixava una pilota perillosíssima, arribant de cap al segon pal, que no trobava rematador. Encara abans del descans Sergio Mulero, amb un potent xut, topava amb el porter local, Xavi, que refusava el tir. Al descans, avantatge mínim per als vermells (0-1).

L’acció del primer gol vermell | Oriol Porcar – FCM

A la represa era Max el que enviava el primer avís, a minut 54, amb un potent xut des de la frontal que sortia per sobre del travesser. Apareixia llavors Víctor Montoya, el porter debutant per al Martinenc, en l’arribada més clara de l’Alguaire de tot el partit. Al minut 56, Fofana encarava el porter, u contra u, i Montoya la treia molt bo, en una acció claríssima de gol per als locals. El joc psicològic es resolia encara més a favor del Martinenc cinc minuts després, quan Edgar Tejada posava una pilota a l’àrea que Bacari, amb un toc subtil, convertia en el segon gol dels vermells. És la tercera diana de Bacari en dos partits amb l’equip. Amb el 0-2 el partit moria, si bé es mantenia la intensitat, però el Martinenc defensava bé els intents locals d’apropar-se al marcador, amb una molt bona defensa especialment en accions de pilota aturada, i els vermells asseguraven un triomf molt valuós. En aquests minuts finals destacava el retorn després de lesió de Dani Suárez, que disputava el tram definitiu del partit.

Diumenge vinent l’equip retorna al Guinardó per rebre l’Artesa de Segre (12h), que va derrotar els vermells a la primera volta.