Primera derrota del primer equip aquest curs, al camp del Can Vidalet | FC Martinenc skip to Main Content
CAN VIDALET 1 - 0 MARTINENC

L’equip de Javi Gómez ha visitat avui Esplugues amb el propòsit de seguir invicte aquest curs. Tot i això, durant la primera part, l’equip local s’ha mostrat superior en tot moment. Al minut 11, ja ha arribat el primer ensurt pel Martinenc, amb un xut de Max, que ha marxat per molt poc. I només quatre minuts després, Xavi ha materialitzat la superioritat del conjunt local, en una carrera per la banda dreta que ha acabat en gol (1-0 m.15).

La pujada del marcador a favor del Can Vidalet no ha fet reaccionar l’equip del Guinardó. Més enllà d’un xut ras i llunyà de Víctor al minut 24, que Iván ha aturat sense problemes, el Martinenc no ha estat capaç de crear cap ocasió clara en tot el primer temps de partit.

Els de Javi Gómez no només han patit per fer arribar la pilota a camp contrari, també per no encaixar un segon gol. L’equip del Baix Llobregat ha seguit generant arribades a la porteria de Roy i la defensa barcelonina no s’ha mostrat sòlida. Al minut 38, els locals han tingut l’ocasió més clara, en una pilota que ha anat al pal esquerre de la porteria visitant i quasi aconsegueix engreixar la diferència al marcador.

La segona part ha començat una mica més optimista pels del Guinardó. Els vermells han tingut més domini de joc i han generat sensació de perill. Un canvi que no ha trigat a convertir-se en la més clara fins al moment pels visitants: un xut de Rafel el minut 53, que ha marxat a pocs centímetres del pal superior de la porteria custodiada per Ivan.

El Can Vidalet, per la seva banda, ha seguit generant perill i, al minut 60, ha estat a punt de fer el segon, en una intervenció clau de Roy. Així, els primers vint-i-cinc minuts de la segona part han estat molt més igualats que els del primer temps i també més animats, amb tots dos equips arribant de manera clara a l’àrea contrària, però sense acabar de generar cap gol.

Els últims minuts de partit han tornat a ser de domini blanc i blau, i també més ràpids i descontrolats. Moltes més accions dins de totes dues àrees, però cap gol. El Martinenc no ha estat capaç d’igualar el resultat i ha marxat d’Esplugues deixant-hi els tres punts de la jornada. Els del Guinardó han signat la primera derrota del curs i sumen sis punts de nou possibles.

FITXA TÈCNICA

CAN VIDALET: Iván, Max (Henry, 57′), Aleix, Shota, Samu (Jan, 88′), Dani, Sardor, Bru (Marbà, 70′), Aidan, Capi (Rodri, 70′) i Xavi (Juan Carlos, 85′).

MARTINENC: Roy, Pulido, Karim, Víctor (Joel, 45′), Alberto, Tinoco, Canelada (Aleix, 75′), Rafel, Roland (Gerard, 70′), Kilian i Zarate (Josevi, 46′).

GOLS: 1-0 (15′) Xavi.