El Martinenc segueix competint i guanya el Cerdanyola | FC Martinenc skip to Main Content
CERDANYOLA FC 0 - 2 FC MARTINENC

Un bon FC Martinenc ha superat avui el Cerdanyola FC en un matx on el conjunt del Guinardó ha demostrat voler més que el seu rival. Els gols de Javi Sánchez, i d’Edgar Tejada de penal, tots dos a la segona part, han donat la segona victòria consecutiva als vermells.

Tot i el descens de categoria, el Martinenc està marxant amb el cap ben alt de la Tercera Divisió, i avui a les Fontetes ha encadenat la segona victòria consecutiva, després del triomf la setmana passada contre al FC Vilafranca. L’equip de Manel Moya s’ha mostrat molt seriós i ben posicionat al terreny de joc, i ha aprofitat les seves oportunitats per emportar-se els tres punts.

La primera part ha començat amb alternatives, i Edgar Tejada ha gaudit de la primera ocasió amb un xut potent que ha sortit fregant el pal. El Cerdanyola ha pogut avançar-se al marcador en un parell de bones oportunitats, però s’ha trobat amb un Uri Vives en plena forma. Amb el 0-0 s’ha arribat al descans.

A la segona part Marçal ha fregat el gol amb un xut de falta que ha sortit alt per poc, i el Martinenc s’ha avançat gràcies a Javi Sánchez. Edgar Velasco ha robat una pilota i ràpidament ha assistit a Javi, que ha definit molt bé en l’u contra u (m.55, 0-1).

Amb el gol, el Martinenc ha guanyat confiança, i s’ha mostrat segur en defensa, amb la dupla Villegas – Eric Ruiz guanyant els duels aeris. Rovira ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc, i finalment el Martinenc ha pogut fer el segon en una acció de Kilian que ha estat víctima d’un dels penals més clars de la temporada. Guille ha estat expulsat.

Edgar Tejada ha agafat la responsabilitat i ha anotat el segon (0-2, m.78). Fins el final poca més història, el Martinenc encara podria haver fet el tercer, però el marcador ja no s’ha mogut. La temporada finalitzarà amb dos derbis que poden ser claus pel playoff: Sant Andreu i Horta.