Triple victòria al camp de la Vila | FC Martinenc skip to Main Content

Casualitats del calendari, aquest cap de setmana va coincidir que tres equips del nostre futbol formatiu –l’Aleví A i B i el Benjamí A– visitaven l’Agapito Fernández per enfrontar-se a la Vila Olímpica. I el cap de setmana va ser un èxit pels tres equips; tres victòries patides fins el darrer instant però que serveixen per mantenir el bon moment de forma de tots tres conjunts.

Dissabte l’Aleví A obria el triple duel amb un partit que va deixar quasi sentenciat en el primer quart i que se li va complicar de manera sorprenent en els darrers quinze minuts. L’inici de partit, però, va ratllar la perfecció amb quatre dianes en tan sols quinze minuts. Un ‘hattrick’ de Jordi i un gol més de Nacho deixaven el partit gairebé vist per a sentència, més quan a les acaballes del tercer quart, el mateix Nacho i Jan posaven el 0-6 en el marcador.

Però en el futbol 7 un no es pot relaxar ni amb un marcador així, i si en el primer quart havia estat el Martinenc el que havia anotat fins a quatre gols, en aquest darrer la Vila Olímpica en va fer cinc, posant l’ai al cor al conjunt del Guinardó. Però conscients que els tres punts eren bàsics per seguir lluitant en la part alta de la taula, els vermells van resistir fins que l’àrbitre va xiular el final després de quatre minuts de temps afegit.

El diumenge, més patiment
Si l’Aleví A va havia hagut de patir fins el final per endur-se els tres punts, l’Aleví B no va ser menys. En el típic partit que no surt res, el conjunt del Guinardó va haver de remar i sobreposar-se a un gol en contra encaixat en el temps afegit del primer quart en un servei de cantonada. Abans del descans, Ivan va fer l’empat aprofitant un rebuig del porter a xut de Pol Martín, deixant el partit totalment obert per a la represa.

En la segona meitat, la tònica del partit va seguir igual, en un matx amb molt poques ocasions de gol. La majoria d’elles, però, queien del cantó visitant, però no semblava que l’escàs caudal ofensiu fos suficient per endur-se els tres punts cap al Guinardó. Però la sort és per a qui la busca, i una rematada desviada d’Àlex López que va rebotar en un defensa es va convertir en el gol de la victòria visitant (55’).

Un cop acabat el partit de l’Aleví B era el torn del Benjamí A, imparable líder del seu grup. Però en una categoria com la primera divisió, cap partit és fàcil, i els del Guinardó ho van haver de suar fins al final, en una victòria que va arribar gràcies a un gol en el darrer minut.

En la primera meitat, a pesar que el Benjamí A gaudia de la possessió de la pilota, la forta pressió del conjunt local feia que el Martinenc jugués la majoria del temps en el seu propi camp. I en una d’aquestes va arribar el gol de la Vila. Però a la represa, els del Guinardó van aconseguir traslladar el joc a camp rival i aquí es va imposar la seva major qualitat. Campos, en una rematada creuada (25’) i Geri, després d’una gran jugada individual de Mateo (30’) van capgirar el marcador, en un partit que semblava aleshores totalment controlat pel conjunt vermell.

Però l’1-2 era un marge massa curt per viure tranquil, i en una escapada la Vila va fer l’empat. Quedaven menys de cinc minuts i semblava que el Martinenc deixaria escapar els primers punts de la temporada, però aquest Benjamí A té àngel i Mateo va donar la victòria al seu equip amb un autèntic golàs en el darrer minut.

FITXA TÈCNICA

ALEVÍ A: Aitor, Geri, Garriga, Jordi, Pol Novejarque, Nacho i Jan; Marcos, Eric, Pol Martín i Pau.

ALEVÍ B: Adri, Jan, Eamonn, Martí, Marc, Clapés i Txiqui; Catalin, Pol Charles, Àlex López, Ivan i Pol Martín.

BENJAMÍ A: Marc, Alejandro, Teo, Agus, Adri, Campos i Geri; Mateo i Raúl.