El Cadet C comença el 2016 en plena forma | FC Martinenc skip to Main Content
Cadet C 7 - 1 Mercat Nou Magòria

El Cadet C segueix amb pas ferm en la persecució del Turó de la Peira, líder de la categoria, i dissabte va vèncer amb contundència el Mercat Nou Magòria. En el típic partit trampa després de les vacances de Nadal, el Martinenc s’enfrontava a
un rival de la part baixa, i amb un partit molt seriós, va aconseguir endur-se els tres punts.

La consigna era clara: jugar a màxima intensitat i intentar mantenir la porteria a zero. D’aquesta manera, el Martinenc va dominar el partit ja des del primer minut, tot i que la primera ocasió va caure del costat visitant; en una badada defensiva, el Mercat Nou va tenir una oportunitat immillorable per avançar-se en el marcador, però Nil, en dos temps, va salvar la pilota sobre la línia de gol. Un cop passat l’ensurt, els vermells van plasmar ràpidament el seu domini en el marcador, i en el minut 13, Jordi, màxim golejador de la lliga, va fer el primer en una rematada de cap. El mateix Jordi faria el segon i el tercer abans de la mitja hora de joc, i per completar una gran primera meitat, Òscar Navarro, d’un fort xut des de l’interior de l’àrea, va fer el 4-0 amb el que s’arribaria al descans.

A la represa, el guió va seguir la mateixa tònica que en la primera meitat, i amb un Mercat Nou que passava del mig del camp en comptades ocasions, els del Guinardó dominaven a plaer. Fruit d’aquest domini, Jordi va fer el quart gol en el seu compte particular (49’), un marcador que completarien Marc Coma en un xut llunyà (63’) i Àlex Domingo en una excel·lent jugada individual (67’). En el darrer minut, però, el conjunt visitant marcaria el gol de l’honor transformant un penal comès per Sergi Ruiz.

Som Martinenc!

FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Nil, Jordi, Arnau, Coma, Pau, Xavi, Mas, Àlex, Max, Pablo i Òscar; Pau, Chechu, Adri, Uri, Martí i Josep.

GOLS: 1-0 (13’) Jordi. 2-0 (19’) Jordi. 3-0 (27’) Jordi. 4-0 (36’) ôscar. 5-0 (49’) Jordi. 6-0 (63’) Marc. 7-0 (67’) Pau. 7-1 (79’) Mercat Nou Magòria