Oriol Gallego, nou entrenador del Filial Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Martinenc comunica aquest divendres l’arribada d’Oriol Gallego, de 40 anys, com a nou entrenador del Filial Masculí, que competirà un curs més a la Tercera Catalana, aquesta temporada al grup 11.

Oriol Gallego (Barcelona, 22 de setembre del 1981), arrelat a Esparreguera, va jugar a futbol en diversos equips de la zona on va créixer, com el mateix Esparreguera, el Monistrol o l’Abrera. Una lesió a l’abductor va fer-lo decidir per retirar-se del futbol, treure’s la titulació d’entrenador i fer el salt a les banquetes.

La seva primera experiència com a tècnic va ser a l’APA Poble Sec, dues temporades. Va passar després per la UD Parc juvenil, per l’Atlanta, el Montbau, la UE Poble Sec i els dos últims cursos ha estat entrenant el filial del Celtic, amb qui ha estat aquest curs campió del grup 14 de la Quarta Catalana, assolint l’ascens a Tercera.

Oriol Gallego, nou entrenador del Filial Masculí | FCM

La lliga a Tercera Catalana arrencarà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre i, per tant, l’equip no arrencarà la pretemporada fins a mitjans d’agost. Amb tot, Gallego té clar ja ara l’objectiu principal del curs. “Clarament, ser al grup capdavanter i tenir possibilitats d’ascens durant tota la temporada”, explcia. De fet, encara hi aprofundeix més: “sent coherents, comencem de zero, hi haurà molts canvis, tindrem molta feina”.

El tècnic garanteix uns conceptes innegociables: “serà un equip molt competitiu, sortirem a guanyar. Els meus equips tenen la pilota, la gestionen bé, són pacients i tots ajuden en defensa”, conclou.

Gallego té la idea de configurar una plantilla d’uns 24 jugadors, dels quals ja té lligades dues terceres parts.

El grup 11 de Tercera Catalana compta ja amb una agrupació provisional, anunciada per la Federació Catalana de Futbol aquesta setmana:

Oriol Gallego agafa les regnes de Pedro Sáez, tècnic del Filial Masculí aquest darrer curs, a qui el Club vol agrair l’entrega i l’esforç en la direcció de l’equip. Sáez continuarà treballant per al Martinenc, integrat en l’estructura tècnica de futbol.

El Futbol Club Martinenc dona la benvinguda a Oriol Gallego i li desitja, a ell, al seu cos tècnic i als jugadors que acabin formant part de la plantilla del Filial Masculí, tota la sort i tots els encerts per al nou curs.

#SomMartinenc


Back To Top