El Filial cau per la mínima al camp del líder | FC Martinenc skip to Main Content
ALZAMORA 1 - 0 MARTINENC B

El Martinenc B no acaba de sortir-se’n de la mala ratxa de resultats i aquest matí ha sumat la quarta jornada consecutiva sense guanyar. Tot i això, l’equip ha plantat cara i ha competit de tu a tu davant el líder del grup, que n’ha fet prou amb un gol a l’equador del segon temps per endur-se els tres punts. Els vermells, en canvi, han fallat un penal a deu minuts pel final.

En la primera meitat, el Filial ha estat superior i ha gaudit de les millors ocasions. De fet, els de Can Dragó gairebé no han inquietat la porteria d’Alejandro en els primers 45 minuts, mentre que els del Guinardó han tingut bones opcions per obrir la llauna. La més clara l’ha tingut Rovira tot just al minut 10 quan la seva rematada, després d’una bona centrada de Sergi, ha topat amb el pal quan tothom ja cantava el gol. A banda de la falta de gol, l’altra mala notícia del primer temps ha estat la lesió de Raúl, que ha hagut de ser substituït a la mitja hora de joc.

A la represa, en canvi, el Martinenc ha sortit dubitatiu i això ho ha aprofitat l’Alzamora per fer un pas endavant. Els locals han aconseguit imprimir un ritme alt al partit i, en el primer tram del segon temps, el porter visitant Alejandro ha estat clau per evitar el gol en dues aturades de molt de mèrit. Quan ja no hi ha pogut fer res ha estat al minut 66, quan Samuel ha obert el marcador.

Després de l’1-0, el Filial ha fet un pas endavant i s’ha llençat amb tot a buscar l’empat i ha gaudit d’un bon grapat d’ocasions per aconsegir-ho. De fet, ho ha merescut perquè fins i tot Romano ha fallat un penal, però el futbol consisteix en marcar més gols que el rival i en aquest aspecte l’Alzamora ha estat millor.