El Martinenc, a casa | Joel Martínez | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al vint-i-novè capítol ens explica el seu dia a dia confinat el Joel Martínez, capità del primer equip masculí de futbol del Club. És el futbolista de la plantilla amb més partits al Club. De fet, va debutar oficialment amb el Martinenc el setembre de 2010, fa gairebé 10 anys.  És emblema a l’equip que capitaneja, i estava vivint amb els companys una segona part de la temporada en clara línia ascendent, amb l’equip quart i a tres punts de la plaça de promoció d’ascens a Tercera.

Com estàs passant el confinament?
La veritat és que ho porto bastant bé, no m’ha canviat gaire la rutina. Treballo els matins, i l’únic que em canvia és que a l’hora dels entrenaments no vaig a entrenar-me i que els caps de setmana són diferents, no sortim al carrer a passejar o de compres.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Treballo de 6h a 12h, els matins, soc transportista, em toca repartir per a que a la gent no li falti res.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Faig una hora d’exercici cada dia, amb l’ajuda de la meva dona, que fa que tot sigui més amè, i avui dia amb internet, a part de tenir unes pautes a l’equip, vas veient-hi vídeos i vas fent classes de body combat, de zumba… vas fent coses.

Mantens contacte amb els companys de l’equip?
Sí, al grup de WhatsApp de l’equip som bastant xerraires. A més, amb les xarxes socials, amb el que penja la gent, anem comentant-nos coses.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
El grup, anar a entrenar-nos, estar amb la gent, tots els riures que fèiem, desconnectar de la rutina diària… quan vas a entrenar-te t’evadeixes molt de la resta de la teva vida, és com una “minivida” que tens amb els companys. Es troba molt a faltar tot el grup, companys, cos tècnic…

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Sí, estic veient sèries, estic veient pel·lícules, m’estic llegint ‘Herr Pep‘. De sèries he vist ‘La casa de papel‘, ara estic amb ‘Peaky Blinders‘. I molt de cine, que m’agarda molt.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Que estiguin tranquils, cada dia que passa és un de menys per tornar a la normalitat. Que estiguem tranquils, això passarà, cal fer cas als experts per sortir d’aquesta al més aviat possible.

#SomMartinenc


Back To Top