Punt d'inflexió per al BQ Masculí | FC Martinenc skip to Main Content
JAC SANTS 57 - 78 BQ MASCULÍ

Contundent i reconfortant victòria del Sènior A Masculí, que va vèncer a la pista del JAC Sants en un duel dominat en tot moment i que va servir per mostrar els primers senyals de millora després de les dues darreres derrotes. El conjunt d’Hugo González, que per fi va encadenar dues setmanes amb partit, va ser superior al seu rival en una actuació molt coral de tots els seu jugadors però en la qual Ángel va sobresortir en atac amb 29 punts.

Després de dos tirs de tres fallats en les dues primeres possessions, Adri Rodríguez va situar els del Guinardó per davant en el marcador (0-3), una situació que ja no canviaria al llarg dels 40 minuts. I és que el Martinenc, intens en defensa i amb una millora notable en el tir exterior respecte als darrers partits –14 de 37 en triples, sense anar més lluny–, va dominar el duel de principi a fi.

Els locals, per la seva banda, es veien ofegats per la intensitat defensiva vermella i van veure com ben aviat el partit se’ls hi començava a escapar. 7-19 era el marcador a 34 segons d’acabar el primer quart, tot i que els santsencs van mostrar petits signes de millora en els següents minuts. Una reacció, però, tímida, perquè el Martinenc va seguir comandant el duel amb sobrietat, mantenint sempre un bon coixí de renta en el marcador (23-35, al descans).

No van canviar gaire les coses a la represa. Sense necessitat de fer un partit brillant, el Sènior A Masculí va seguir trobant-se còmode i recuperant sensacions. Hugo González va poder rotar la banqueta i donar minuts a tots els jugadors convocats sense que el nivell de joc baixés. Tant és així, que a l’equador del tercer període, els visitants van aconseguir un màxim avantatge (27-43) que va palesar que el triomf ja no s’escaparia. I per si hi havia algun dubte, en els darrers deu minuts va aparèixer el canell d’Ángel. L’escorta vermell va arrodonir el bon partit col·lectiu amb una esplèndida actuació en l’últim quart, amb 15 punts anotats en deu minuts per culminar una victòria solvent (57-78) i que ha de marcar el punt d’inflexió després d’un inici de temporada difícil per al BQ Martinenc.