Un Martinenc espectacular: Golejada contra el Vilanova i sisena victòria consecutiva | FC Martinenc skip to Main Content

El Martinenc ha entrat en mode imparable i avui ha certificat la sisena victòria consecutiva contra un rival d’entitat, el CF Vilanova, al que ha golejat en una segona part immensa amb una maneta (5-0). Després d’uns primers 45 minuts igualats, l’equip s’ha deixat anar i ha firmat la golejada de la temporada amb gols de Joel (2), Edu Garcia, Josevi i Vendrell.

L’any 2020 no podria seguir millor ja que l’equip compta els seus partits per victòries. Si a més els del Guinardó segueixen mantenint les bones prestacions defensives – tercer partit consecutiu sense encaixar- i hi sumen l’encert ofensiu, l’espectacle és total.

A la primera part s’ha vist un duel igualat, on el Vilanova fins i tot ha liderat fases del partit i ha posat la por al cos al Martinenc. Tot i això, Iván García hauria pogut avançar els locals amb un xut a les acaballes del primer acte. Javi Gómez – avui sancionat- ha intervingut al descans amb un doble canvi i ha sacsejat l’equip en busca de més profunditat amb l’entrada de Güell i Pulido.

A la segona part el Martinenc ha estat un vendaval, i només començar, Iván García ha fet una rematada de cap al travesser. I ha arribat la traca del Martinenc. En sis minuts, del 53 al 59, els vermells han fet tres gols que han destrossat els vilanovins.

Joel ha marcat per partida doble (53′ i 56′), primer amb una gran definició xutant ras i fort, i el segon després de fer un control magistral i un barret al porter. Amb el Vilanova “groggy”, Edu Garcia ha fet el tercer a la sortida d’un còrner. En un obrir i tancar d’ulls el Martinenc havia sentenciat el duel.

El matx s’ha obert totalment i l’afició ha gaudit de valent amb un equip que ha trobat la tecla que l’ha portat a encadenar sis victòries consecutives i un joc cada cop millor. I el més important, amb molta gana. Només així s’entén que als darrers minuts el Martinenc hagi marcat dos gols més amb els homes de refresc.

Josevi ha realitzat un gran gol amb l’esquerra (m.87) i Joan Vendrell, en la darrera jugada del partit i gràcies a una combinació amb Alabau ha posat el cinquè i definitiu gol. El Martinenc i la Primera Catalana descansaran la setmana vinent, en el millor moment de la temporada pel club del Guinardó. L’equip buscarà la setena victòria consecutiva davant del Can Vidalet.

Som Martinenc.

Fitxa tècnica:

5- FC Martinenc: Cócera, Alberto, Edu Garcia, Adri Garcia, Karim, Tinoco (Güell), Canelada (Vendrell), Iván Garcia (Alabau), Joel (Josevi), Rafel i Jan Lladó (Pulido)

0- CF Vilanova: Javi Martínez, Gómez (Molina), Marcel (Ribeiro), Totti, Contreras, Roberto (Alejandro), Saldaña (Semur), Raul, Antolínez, Codina i Aleix Vall

Gols: 1-0, Joel m.53. 2-0, Joel m.56. 3-0, Edu Garcia m.59. 4-0, Josevi m.87. 5-0, Vendrell m.93.