Pretemporada acabada: ara, la lliga | FC Martinenc skip to Main Content

Cinc setmanes després de començar la pretemporada, amb vuit partits de preparació entre mig, el primer equip del Martinenc encara l’última setmana abans de l’estrena en el campionat de lliga. L’equip, que ha mantingut la columna vertebral que tan bé va acabar el curs passat, ha deixat bones sensacions aquesta pretemporada, però ara tocarà traduir-les en la primera jornada de lliga. El Sants, un dels candidats a lluitar per l’ascens, és el rival que espera el conjunt de Miguel López en la primera jornada de campionat.

Després d’unes setmanes de descans, el Martinenc va començar a rodar el 24 de juliol, una setmana abans de l’inici del Torneig d’Històrics i ja aquella mateixa setmana va disputar el primer partit de preparació contra el juvenil de Divisió d’Honor de la Unificació Bellvitge (0-0). Als Històrics, enquadrats en el grup de la mort, els de Miguel López es van quedar a un minut d’aconseguir la classificació per la semifinal contra rivals de superior categoria –l’Europa, de tercera, i el Badalona, de segona B–. Després del nostre torneig, els de Miguel López han disputat cinc partits, amb quatre victòries i només un empat, demostrant sobretot la gran capacitat golejadora de l’equip.

Ara, però, de res serveixen aquests resultats i sí que la feina feta fins al moment serveixi per aconseguir el triomf en la primera jornada de campionat. Pròxim objectiu: el derbi contra el Sants.