L'Aleví E es refà amb un gran triomf | FC Martinenc skip to Main Content
ALEVÍ E 5 - 4 FUNDACIÓ GRAMA

Quan més costa, més se celebren les victòries. L’Aleví E es va treure un bon pes del damunt després de vèncer la Fundació Grama en el partit de la 3a jornada de campionat. Els nois de Pol Guardiola no havien començat el curs amb fortuna –dues derrotes per la mínima–, però a la tercera va anar a la vençuda. Una victòria, a més, que va servir per dedicar-li a un company que no va poder estar amb l’equip: el Luis, que la setmana passada ens va donar un bon ensurt.

Al Martinenc li va provar matinar –el partit es va jugar a les 8:30 del matí– i va començar el partit molt concentrat: així, al minut 1 Eric ja va obrir la llauna en completar una gran jugada el·laborada. El bon inici va donar ànims a l’Aleví E, que en aquest primer període va passar com una piconadora per sobre el seu rival: Pol, i un altre cop Eric, que va fer un gran partit, van ampliar l’avantatge fins al 3-0 amb que va acabar el primer període, tot i que el resultat hauria pogut ser encara major. El primer descans, però, va fer baixar el ritme del partit i en el segon quart la intensitat va ser molt menor: els del Guinardó no van patir per conservar l’avantatge, però tampoc van tenir ocasions per ampliar-lo.

El problema és que el Martinenc es va encomanar d’aquesta relaxació i a mesura que anaven passant els minuts, la Grama es va creure que encara hi havia partit. I així, en un tres i no-res, els colomencs van situar-se 3-2. Per sort, abans d’acabar aquest tercer període, Fede va fer el 4-2 que semblava que tornava a calmar el partit. Però res més lluny de la realitat; només començar els darrers 15 minuts, els visitants van empatar el partit amb dues dianes en tres minuts. El que semblava un partit totalment controlat pel Martinenc s’havia complicat en pocs minuts. I amb el 4-4, el partit va embogir. Però la mala fortuna que havia acompanyat a l’equip en les dues primeres jornades va desaparèixer i va ser Jaume qui va tenir l’encert per donar el triomf a l’Aleví E amb el 5-4 definitiu (54′).

Som Martinenc!

FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Martí, Eric, Fede, Iker, Víctor, Genís i Pol; Ivan, Jaume i Diego.

GOLS: 1-0 (1′) Eric. 2-0 (7′) Pol. 3-0 (11′) Eric. 3-1 (38′) Grama. 3-2 (43′) Grama. 4-2 (45′) Fede. 4-3 (46′) Grama. 4-4 (48′) Grama. 5-4 (54′) Jaume.