El Femení veu com se li escapen dos punts amb polèmica | FC Martinenc skip to Main Content
BASE MONTCADA 3 - 3 FEMENÍ

El primer equip femení de l’entitat no va començar amb bon peu la segona volta de campionat després d’empatar contra el Montcada, en un duel marcat per la polèmica decisió de l’àrbitra d’assenyalar un penal en el minut 88 que va suposar el 3-3 definitiu.

Tot sigui dit, però, el Martinenc no va estar gens fi al llarg del partit, sobretot en la primera meitat en què, tot i aconseguir empatar el duel, es va veure superat per un Montcada molt més actiu i que va estar molt encertat en xuts des de la llarga distància. Tant és així, que al minut 6, les locals ja es van avançar en el marcador i, tot i que les del Guinardó van aconseguir empatar en una jugada afortunada que va acabar amb el gol en pròpia porteria d’una jugadora local, les montcadenques van tornar avançar-se un minut abans del descans. I és que amb un joc molt precipitat i les línies molt separades, el Martinenc va restar a mercè del Montcada, que va aprofitar les seves ocasions.

El descans li va provar al Martinenc, que a la represa va sortir amb una altra cara i ben aviat va trobar l’empat a través d’Arantxa (55′). El gol encara va donar més ales a l’equip, que ho va seguir intentant i va viure els seus millors minuts de joc: en els primers 25 minuts de la segona meitat, l’equip va xutar molt més que no pas en tota la primera part, tot i que li va mancar fortuna i encert. Una sort que sí que va tenir en el minut 75, quan una defensora montcadenca es va tornar a introduir la pilota a la seva porteria i el Martinenc va aconseguir capgirar el marcador.

Però quan semblava que tot acabaria així, amb les del Guinardó sumant els tres punts tot i un partit no gaire bo, va arribar la jugada polèmica que ho va canviar tot. En el minut 88, només l’àrbitra va veure la pena màxima que va xiular i que, a sobre, va comportar l’expulsió de la portera Ari per protestar. Alba, en fred, no va poder aturar el llançament des dels onze metres i el 3-3 va ser definitiu.

Som Martinenc!

FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Ari, Jessi, Rachele, Michi, Paula, Mariona, Bea, Arantxa, Eulàlia, Olga i Nàdia; Alba, Giró, Caru, Chari i Júlia.

GOLS: 1-0 (6′) Neus. 1-1 (28′) Pilar, en pròpia porteria. 1-2 (44′) Ainara. 2-2 (55′) Arantxa. 2-3 (75′) Anna, en pròpia porteria. 3-3 (89′) Ainara, de penal.