La dupla Villegas – Suárez i el migcampista Jandro: Renovats! | FC Martinenc
skip to Main Content

Els centrals Albert Villegas i Ramón Suárez, i el migcampista Jandro han renovat per seguir a les files del FC Martinenc en el projecte de Tercera Divisió. Els 3 jugadors han estat peces claus de Miguel López en l’ascens a Tercera.

Ramon Suárez va arribar procedent del Mollet a mitja temporada i es va convertir en un dels líders de l’equip, tant per la seva seguretat defensiva com pel seu lideratge al vestidor. Suárez ha estat indiscutible i juntament amb Villegas van protagonitzar a l’eix de la defensa grans actuacions.

Albert Villegas també va fer-se un fix de la defensa després de superar un inici de temporada marcat per les lesions. La seva entrada a l’equip va coincidir en la millor reacció que va permetre disputar la promoció d’ascens i finalment aconseguir l’objectiu a Manresa.

Per altra banda, el mig del camp del FC Martinenc no es pot entendre sense els seu jugador Jandro, que va ser el far de l’equip i l’home amb més vocació creativa.

Tots tres se sumen al projecte del FC Martinenc per a la temporada 2018-19 a Tercera Divisió. Quatre renovacions molt importants que permeten mantenir la columna vertebral de l’equip.

Fotografies: Dani Falcón i Anaita.

Som Martinenc!

Back To Top