El FC Martinenc jugarà primer al Guinardó la promoció d’ascens contra el Manresa | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc ja ha girat pàgina de la desfeta contra el Viladecans i només pensa en la promoció d’ascens contra el Centre d’Esports Manresa per poder ascendir a Tercera Divisió. Ahir al migdia es va fer el sorteig a la Federació Catalana de Futbol i avui s’ha confirmat que l’anada tindrà lloc aquest mateix dissabte al Municipal del Guinardó a les 18:00h amb portes obertes. La tornada serà el següent cap de setmana a Manresa* (horari per confirmar).

Amb una bala que s’ha escapat, el Martinenc recupera munició i tot el seu arsenal per tal de jugar un duel a vida o mort contra el Manresa per ascendir a la Tercera Divisió. El Municipal del Guinardó ha de ser un clam per tal d’ajudar l’equip en aquesta eliminatòria, i tindrà portes obertes (rifa opcional) per omplir el camp.

Tot i la desil·lusió de deixar escapar l’ascens directe, la mentalitat ha de ser plenament guanyadora per aquest partit. Excepte el campió, tota la resta de d’equips de Primera Catalana voldrien estar en la situació del Martinenc, que ha d’afrontar amb confiança i claredat d’idees un duel trepidant i que motiva a qualsevol esportista que hagi jugat a futbol. La plantilla n’és conscient i des de ja està treballant per oferir la millor versió possible sobre el terreny de joc. El Manresa, segon del grup 1 de Primera Catalana, segur que serà un dur rival.

Després de la magnífica resposta de l’afició a Viladecans, que es va desplaçar en massa per animar, el club demanar un penúltim esforç per omplir el Guinardó aquest dissabte. L’ascens a Tercera passa per gunayar el Manresa.

Som Martinenc!


Back To Top