Proves d'accés | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc comença a planificar els equips de cara a la temporada 2020/2021 i, per això, en breu s’iniciaran les proves d’accés per formar-ne part. Els interessats (nens i nenes de 3 a 17 anys) poden adreçar-se directament a les oficines del Club o bé omplir el següent qüestionari. En aquest segon cas, el club es posarà en contacte amb els tutors per tal d’assignar dia i hora per fer les proves.

Nom del jugador/a*

Cognoms del jugador/a*

Any de naixement del jugador/a*

Clubs anteriors i/o actual*

Telèfon de contacte (mare/pare o tutor)*

Correu electrònic*

Llicència actual:*
FederatNo federat

Secció esportiva

Comentaris

Si el jugador/a és federat de FUTBOL, abans de venir a fer la prova, ha de tenir autorització per escrit del seu actual Club (art. 337.2 RG FCF). En cas de no fer-ho i fer les proves F.C. Martinenc declina qualsevol tipus de responsabilitat.

Si el jugador/a és d’hoquei patins iniciació, caldrà anotar en comentaris número de peu per fer previsió dels patins.

[recaptcha]

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa l’usuari que les seves dades s’incorporen al nostre fitxer BBDD FC MARTINENC, el titular de les quals és FC MARTINENC, amb la finalitat de gestionar la prestació del servei. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació per escrit a FC MARTINENC, C/ Telègraf, nº31-45, 08041, Barcelona.

Dades de contacte:

C/ Telègraf 31 – Barcelona (08041)
934 364 746
fcmartinenc@fcmartinenc.cat

Horaris d’oficina:

De dilluns a divendres d’11:00h a 15:30h i de 17:00h a 20:30h.

Segueix-nos!

facebook.com/martinenc
twitter.com/martinenc
instagram.com/fcmartinenc
Back To Top