L'esport femení està de moda | FC Martinenc
skip to Main Content

albert_ballescàL’esport femení està de moda… i el Martinenc repeteix la iniciativa #DonaiMartinenc per contribuir en una major potenciació de la dona i l’esport. Personalment considero que aquests reconeixements sempre han d’anar juntament amb accions per a la millora mediàtica i del volum en l’esport femení, i així ho estem intentant. Alhora, espero que altres clubs tinguin iniciatives com aquestes per ampliar les opcions de practicar esport per a tothom.

Per sort ens trobem en un club on les seccions han augmentat el volum de llicències de noies any darrera any. En el bàsquet, on hi sóc concretament, aquesta temporada s’ha assolit un bon número de llicències, a més de millors resultats i nivells. Disposem de deu equips en categories femenines i el primer equip sembla que millorarà la classificació dels darrers cinc anys. En el futbol, ja fa gairebé una dècada que tenim equips femenins, i des de fa dues temporades s’inscriuen equips en cada una de les franges d’edat sent un punt distintiu respecte altres clubs.

M’agradaria nombrar també el CEM Guinardó com a important col·laborador per augmentar la incidència de la dona en la pràctica esportiva. Allà s’hi ofereix un ampli ventalls d’activitats de tot tipus per a que qui vulgui, una d’elles, la natació sincronitzada, una activitat en què cada temporada es tanquen les inscripcions. Sense dubte, una de les activitats més atractives dins la piscina.

Com a professional de l’esport, penso que entre tots podem afavorir a una millor pràctica esportiva per a les noies i dones. Un major reconeixement i un tracte d’igualtat són la base per aconseguir-ho i en això hem de treballar.

Tothom! Nois, noies, homes i dones… Estigueu atents als esdeveniments que el Martinenc oferirà. No hi falleu!

Som Martinenc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top