2016: Propòsits d’any nou del FC Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

opivmurL’entrada del nou any és per a moltes persones l’oportunitat per fer foc nou i establir propòsits per tal de millorar la seva qualitat de vida i la relació amb el altres. El FC Martinenc no ha de ser  una excepció, i per això proposem algunes propòsits típics de cada any adaptats al club del Guinardó. Un article de Víctor Mur.

Any rere any escoltem a principis del mes de gener els tradicionals propòsits d’any nou. Quins són els del Martinenc? Aquí en teniu una proposta que s’adapta a la situació actual del club.

“Mantenir-se en plena forma”

Un dels reptes d’aquest 2016 pel FC Martinenc serà mantenir l’excel·lent dinàmica esportiva amb la qual el primer equip va acabar el mes de desembre. 5 victòries en els darrers 6 partits fan del conjunt d’Agustín Vacas l’equip  més en forma de la Primera Catalana. L’objectiu és seguir guanyant partits i que no s’aturi la dinàmica. Un bon propòsit molt factible per tal d’arribar al mes de maig amb opcions d’ascens!

“Estalviar”

En aquest cas no parlem a nivell econòmic, sino que el que volem estalviar són els disgustos i patiments. Les victòries per la mínima contra el Mataró, Vic, L’Escala… els remats al pal, les ocasions a l’últim minut del rivals… aquests esdeveniments han posat l’ai al cor a més d’un aficionat durant la temporada. Tot i que forma part de la història del club, l’aficionat segur que agraeix victòries una mica més folgades sense tan patiment!

 “Trobar parella”:

El Municipal del Guinardó presenta diumenge rere diumenge una gran entrada pels partits de Primera Catalana gràcies a una afició fidel. Tot i això encara es poden millorar les dades d’assistència. Si ets aficionat o soci de l’entitat convida a un amic, amiga, parella o conegut al camp per viure la passió pel Martinenc. Omplim el Guinardó!

“Ser millor persona, tolerant i carinyós”

Aquell jugador que falla una rematada a porteria buida, aquell àrbitre que s’equivoca en un fora de joc, aquell rival que no para de fer faltes, aquell jugador que es queda a la banqueta… és fácil caure en la desqualificació i l’insult quan es viu amb intensitat els partits. Tot i això, per aquest 2016, demanem més paciència i tolèrancia a tothom per seguir els partits. El fair play ha d’estar molt present als camps de futbol.

 “Cuidar dels més petits”

El filial del FC Martinenc, que aquest any milita a la complicadíssima Segona Catalana després de l’ascens al juny de 2015, està lluitant contra tots els elements i equips amb major pressupost i veterania per salvar-se. Amb un gran esprint de final d’any, l’equip de Paco Sánchez ha passat el Nadal fora del descens. Un propòsit per aquest 2016 de l’afició hauria de ser animar l’equip per aconseguir la salvació. De la mateixa manera, l’esport de base del FC Martinenc cada cop presenta un millor nivell, sense anar més lluny, al Nadal es va guanyar a l’aleví del Reial Madrid. El futbol base es futur i realitat, recolzem els nostres equips més petits!

“Viatjar més”

Andorra, L’Escala, Lloret… encara queda tota la segona volta i molts desplaçaments atractius per acompanyar l’equip a domicili. Unes compres a Andorra la Vella? Mejar unes anxoves a L’Escala? El primer passeig per la platja a Lloret al mes de maig? El FC Martinenc t’ofereix l’oportunitat de descobrir Catalunya amb l’excusa del futbol. Viatja amb l’equip i aprofita els cap de setmana!

“Mudar-se a una casa millor”

Finalment, l’últim propòsit d’any nou és un dels grans objectius del club quan es va dissenyar la temporada 2015-16. La Primera Catalana és una divisió atractiva, amb grans equips històrics, però el darrer pas per Tercera Divisió va ser massa breu. El darrer propòsit passa per aconseguir un cop més l’ascens a Tercera Divisió, o si més no, donar el màxim per aconseguir-ho. Estem en el camí.

imatgeopi-victormur

Som Martinenc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top