Opinió - FC Martinenc
skip to Main Content
L’esport femení està de moda

albert_ballescàL’esport femení està de moda… i el Martinenc repeteix la iniciativa #DonaiMartinenc per contribuir en una major potenciació de la dona i l’esport. Personalment considero que aquests reconeixements sempre han d’anar juntament amb accions per a la millora mediàtica i del volum en l’esport femení, i així ho estem intentant. Alhora, espero que altres clubs tinguin iniciatives com aquestes per ampliar les opcions de practicar esport per a tothom.

Llegir-ne més
Vuit partits, vuit finals

opnio-palauEn el passat recent de la secció de bàsquet del nostre club, hem aconseguit diversos grans èxits com, per exemple, els Campionats de Catalunya Pre-Infantil, Cadet, Sots-21 i Sots-25, algunes lligues i, sobretot, haver-nos convertit en un referent dins del barri i a Barcelona amb un total de 22 equips.

Llegir-ne més
En línia ascendent

opnio-the.monerA banda dels títols, ascensos, permanències o altres èxits esportius, una de les obsessions de molts aficionats és la presència de gent de la casa en el primer equip. No és que el Barça ho hagi posat de moda en la darrera època, sinó perquè és evident que, posats a escollir, sempre és millor que la samarreta la defensin ‘un dels nostres’ que algú de fora. Perquè això passi, però, el futbol base ha de ser extremadament competitiu.

Llegir-ne més
2016: Propòsits d’any nou del FC Martinenc

opivmurL’entrada del nou any és per a moltes persones l’oportunitat per fer foc nou i establir propòsits per tal de millorar la seva qualitat de vida i la relació amb el altres. El FC Martinenc no ha de ser  una excepció, i per això proposem algunes propòsits típics de cada any adaptats al club del Guinardó. Un article de Víctor Mur.

Llegir-ne més
Back To Top