Vells coneguts en l’últim tren del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

A la Primera Catalana sembla que ningú vol pujar a Tercera Divisió. L’enèssima ensopegada dels equips capdavanters de la classificació la va aprofitar el Martinenc guanyant a fora al Molletense (0-1), i un nou triomf davant del Vilassar el proper diumenge a les 12 hores posaria els del Guinardó de nou en la lluita per l’ascens.

El Martinenc és vuitè amb 41 punts, i el rival de diumenge és segon amb 46 punts. Una distància que permet somiar al Martinenc. Però per això cal guanyar sí o sí. El Vilassar de Manel Moya, l’entrenador que va fer pujar el Martinenc a Tercera l’any 2014, serà el dur rival.

El Vilassar és l’equip que menys partits ha perdut aquesta temporada (5), però empata sovint. De fet, a la primera volta el Martinenc va “rascar” un empat del Xevi Ramon.

El tècnic Agustín Vacas recupera per aquest duel a Galeano, i podrà comptar ja amb la nova incorporació al lateral dret: Rick Gelmi. Tamba és dubte i Diego segueix lesionat, mentre que Fran Fuentes, el golejador de la setmana passada, ha de complir sanció.

A més, es tracta d’una jornada molt important amb molts enfrontaments directes entre els equips capdavanters, així que guanyar suposaria un gran salt.

L’afició del Martinenc segur que no fallarà en aquesta nova cita importantíssima.

Som Martinenc.


Back To Top