La ratxa del Sants amenaça el Guinardó | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc rebrà demà diumenge a les 12 hores al conjunt més en forma de la Primera Catalana, la Unió Esportiva Sants, que porta set victòries consecutives i s’ha col·locat segon a la classificació. Bon moment per revertir la situació i mirar cap amunt.

L’equip d’Agustín Vacas necessita imperiosament una victòria per tornar a enganxar-se a la lliga, ja que les últimes desfetes han despenjat al club del Guinardó fins a la novena posició.

Precisament, cal començar una nova dinàmica de resultats positius i el rival és el millor exemple per mirar-se al mirall. El Sants, que filtrejava amb les places perilloses, ha sumat els últims 21 punts possibles i ara ja és segon.

Per tant, el Guinardó rebrà un equip amb plena motivació, en forma i molt perillós, com ja va demostrar a l’anada en un partit per oblidar del Martinenc, que va caure a l’Energia de forma contundent.

La confiança en l’equip segueix intacte i cal tot el suport de l’afició per tal de remuntar el vol i superar el que probablement és el partit de la jornada, un derbi barceloní que el Martinenc afronta amb moltíssimes ganes.

Som Martinenc


Back To Top