La ratxa del Sants amenaça el Guinardó | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc rebrà demà diumenge a les 12 hores al conjunt més en forma de la Primera Catalana, la Unió Esportiva Sants, que porta set victòries consecutives i s’ha col·locat segon a la classificació. Bon moment per revertir la situació i mirar cap amunt.

L’equip d’Agustín Vacas necessita imperiosament una victòria per tornar a enganxar-se a la lliga, ja que les últimes desfetes han despenjat al club del Guinardó fins a la novena posició.

Precisament, cal començar una nova dinàmica de resultats positius i el rival és el millor exemple per mirar-se al mirall. El Sants, que filtrejava amb les places perilloses, ha sumat els últims 21 punts possibles i ara ja és segon.

Per tant, el Guinardó rebrà un equip amb plena motivació, en forma i molt perillós, com ja va demostrar a l’anada en un partit per oblidar del Martinenc, que va caure a l’Energia de forma contundent.

La confiança en l’equip segueix intacte i cal tot el suport de l’afició per tal de remuntar el vol i superar el que probablement és el partit de la jornada, un derbi barceloní que el Martinenc afronta amb moltíssimes ganes.

Som Martinenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top