La I Jornada de #DonaiMartinenc és tot un èxit de participació | FC Martinenc
skip to Main Content

Sara Gijón (esportista d’elit de l’equip de natació sincronitzada), Montse Banquells (CAR Sant Cugat), Albert Montull (FCF) i Toñi Muñoz (Coordinadora Futbol Femení Martinenc) van aportar les seves visions sobre l’esport femení davant de més de  50 assistents al Mas Guinardó.

L’esportista de l’equip de natació sincronitzada, Sara Gijón, la Infermera de l’Àrea de Ciències de l’Esport i Coordinadora del grup de treball de Marxa Atlètica del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, Montse Banquells, el directiu de la Federació Catalana de Futbol, Albert Montull i la coordinadora del futbol femení del FC Martinenc, Toñi Muñoz, van protagonitzar la primera xerrada sobre esport femení en el marc de les jornades de #DonaiMartinenc que organitza durant aquest mes de març el FC Martinenc.

En un ambient distès i en clau formatiu, els ponents van explicar com veuen actualment la situació de l’esport femení, en una societat on s’ha avançat molt però on encara queda molt camí per fer.

La gran protagonista de la jornada va ser l’esportista Sara Gijón, medallista en Europeus i Mundials amb la Selecció Espanyola de Natació Sincronitzada, que va explicar a la perfecció com viu i quina és la dedicació d’una esportista de nivell mundial.

20160315_193203

Entre el públic assistent es trobaven principalment les nenes de la secció de natació sincronitzada del club i moltes representants dels equips de futbol femení de l’entitat.

El futbol femení també va tenir un paper molt important en la xerrada, i les aportacions de Toñi Muñoz i Albert Montull van ajudar a fer una radiografia de l’estat actual de la situació.

Totes elles van poder fer preguntes als convidats, en un diàleg molt enriquidor que va posar punt i final a aquesta gran iniciativa. El proper dilluns, segona jornada amb nous convidats per tal de seguir parlant d’Esport, Dona i Martinenc.

48e3ce7fb434a0f2de72de7ba89d6854


Back To Top