Tancades les lligues d'hoquei patins | FC Martinenc
skip to Main Content

La Federació Catalana de Patinatge anunciava divendres passat mitjançant un comunicat la finalització de les competicions d’hoquei patins que gestiona i l’ajornament de les de patinatge artístic.

En la nota, que argumentava principalment que el fet que l’estat d’alarma s’allargués -com es va acabar confirmant l’endemà, fins al 9 de maig- provocava que no hi hagués temps material de finalitzar les competicions. La decisió que prenia el Comitè Català d’Hoquei Patins, l’òrgan federatiu que regeix les competicions de la disciplina, consistia a “proclamar campions els líders de la primera volta i sense descensos” en les categories.

Tots els equips de la secció d’hoquei patins del Club competeixen sota el paraigua de la Federació Catalana (de fet, a tot l’estat només hi ha tres competicions regulades per la Federació Espanyola, que són les OK Lliga i l’OK Lliga Plata, competició masculina). Per tant, la temporada 2019/2020 ha finalitzat per a la secció.

Aquests són els resultats finals dels equips del Club aquest curs, segons la decisió comunicada per la FCP.

Equips masculins

  • El Sènior A ha acabat desè la lliga a Segona Catalana (grup A), amb un balanç de 3 victòries, 5 empats i 5 derrotes (14 punts). La lliga se l’ha endut el CP Malgrat Abaden, que puja de categoria. El Martinenc continuarà a Segona Catalana el curs vinent.
  • El Sènior B ha acabat setè la lliga a Tercera Catalana (grup C), amb un balanç de 5 victòries, 1 empat i 5 derrotes (16 punts). La lliga se l’ha endut el Cerdanyola CH C. El Martinenc B continuarà a Tercera Catalana el curs vinent.

Equips femenins

  • El Fem 15 ha acabat desè la lliga, al grup B, amb un balanç de 3 victòries i 9 derrotes (9 punts). La lliga se l’ha endut el Cerdanyola CH.
  • El Fem 13 ha acabat setè la lliga, al grup B, amb un balanç de 3 victòries, 1 empat i 7 derrotes (10 punts). La lliga se l’ha endut el CP Vilanova.
  • El Fem 11 ha acabat quart la lliga, al grup B, amb un balanç de 8 victòries, 1 empat i 2 derrotes (25 punts). La lliga se l’ha endut el Cerdanyola CH.

Més equips de base

La resta d’equips de la secció d’hoquei patins, 14 (Martinenc Hoquei compta amb 19 equips, 17 entre sèniors i base i dos d’escoleta) tanquen temporada també. Aquestes categories formatives no competeixen en un format de lliga anual, sinó que fan lliguetes trimestrals, que conformen nous grups per nivell i es disputen diverses Copes. Aquestes competicions, òbviament, s’han donat també per acabades.

El curs 2019/2020 ha arribat, esportivament, al seu final. Els temps són estranys, sempre voldríem acabar les lligues a la pista, però les circumstàncies excepcionals han comportat aquest final excepcional. Només ens queda desitjar, un dia més, que tot torni a la normalitat i ens retrobem a les pistes per al nou curs 2020/2021.

#SomMartinenc


Back To Top