Victòria per la mínima de l'HQ Martinenc i classificació assegurada | FC Martinenc
skip to Main Content
FC MARTINENC 3 - 2 CT BARCINO

Objectiu complert: el primer equip d’hoquei del FC Martinenc, una jornada abans de l’acabament de la lliga regular i en la seva primera oportunitat, ha aconseguit definitivament certificar la segona plaça de mèrit gràcies a una treballada i ansiosa victòria contra el primer equip del CT Barcino.

El partit s’ha disputat amb molta rivalitat però amb esportivitat i  pesava en l’ambient la transcendència dels tres punts en joc i en molts moments de l’enfrontament ha primat la tàctica per sobre de l’espectacle esportiu.

Bea en dues grans jugades personals ha estat providencial marcant els dos únics gols amb què ha acabat la primera part (2-0).

A la segona part l’equip del Guinardó inicialment molt concentrat, ha ampliat l’avantatge en una jugada de tiralínies que Serrano ha rematat al fons de la xarxa. Amb el 3-0 el partit semblava sentenciat però l’equip visitant ha reaccionat i amb un penal just ha escurçat distàncies i posteriorment ha tornat a marcar posant l’equip vermell i tot el pavelló en un ambient de tensió i incertesa que ha durat fins que s’ha arribat al final de l’enfrontament.

Amb aquesta importantíssima victòria per la mínima, l’equip de Harri Mora es consolida en la segona plaça i se situa per damunt dels seus immediats perseguidors, a 3 punts del CH Sant Just, a 4 del Barberà i a 5 del Palau de Plegamans quan falta només la darrera jornada, però l’equip vermell disposa del “goal average” particular a favor, motiu pel qual ha assegurat definitivament aquest segon lloc que dona pas a participar en les eliminatòries per disputar l’ascens de categoria.

Cal felicitat a tot l’equip, a l’entrenador i al cos tècnic, per la brillant trajectòria de la temporada en una competició que aquest any ha resultat igualada, equilibrada  i molt competitiva ja  que aquesta segona plaça només s’ha aconseguit en la penúltima jornada, mentre que la tercera i última plaça de podi no es definirà fins al darrer partit de la propera setmana.

Per molts anys i a preparar amb èxit les eliminatòries.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: Ros, Daura, Xals, Cortadellas, Dani Rivera, Domingo, Bea (2),  Navarro, Serrano (1) i Fabre

Back To Top