Victòria de prestigi de l'HQ Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content
FC MARTINENC 9 - 3 CH ARENYS

El primer equip d’hoquei del FC Martinenc s’ha refet de la derrota per la mínima soferta a la pista de l’Arenys amb una contundent victòria forjada en una sòlida segona part.

El partit ha estat molt disputat en la primera part arribant al descans amb un mínim avantatge de 2 a 1 a favor de l’equip vermell. Seria en la segona part quan l’equip de Harri Mora demostraria la seva superioritat destacant el pòquer de gols de Bea i trencaria definitivament el partit aconseguint una victòria de prestigi.

Encara que l’equip del Guinardó ja estava matemàticament classificat en el segon lloc de la taula, aquest darrer partit -que ha estat previ a les eliminatòries d’ascens de categoria- ha servit per donar cohesió i pinya i ha estat un bon resum de la temporada.

Cal remarcar que ens ha tocat lluitar en la primera tanda d’eliminatòries contra el CP Flix, un gran rival que és un històric de l’hoquei català i ex-equip d’OK lliga. El partit d’anada serà a al seva pista i la tornada a la nostra, i es preveu un xoc esportiu del màxim nivell i rellevància.

Per molts anys i a preparar amb èxit les eliminatòries.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: David, Daura (1), Bea (4), Gerard (2), Serrano (1); Dani Rivera, Xals, Dani Vilaboy, Eric (1).

Back To Top