Victòria contundent de l’HQ Martinenc en una jornada molt propícia | FC Martinenc
skip to Main Content
FC MARTINENC 14 - 3 CH MALGRAT

El primer equip d’hoquei del FC Martinenc ha aconseguit una victòria contundent en un partit que només ha estat igualat a la primera part.

D’entrada ha costat entrar en el partit, i a les dues dianes inicials de Daura ha respost escurçant distàncies l’equip visitant, però els primers vint minuts auguraven un enfrontament molt més igualat. S’ha arribat al descans amb el resultat de 6-3.

A la segona part, però, l’equip de Harri Mora ha atacat sense fer concessions i amb un parcial de 8-0 ha trencat el partit ràpidament. Ras i curt, el domini de l’equip vermell ha estat en aquest segon temps incontestable.

Cal remarcar que la jornada ha estat molt propícia per a l’equip del Guinardó, doncs el CH Sant Just, el nostre immediat perseguidor ha perdut contra pronòstic el seu enfrontament i a falta de 4 partits per arribar al final de la lliga regular, portem ja 5 punts d’avantatge al segon classificat i 7 punts al tercer (CH Barberà).

Aquest coixí de punts fa que el pròxim partit a la difícil pista del CH Palau de Plegamans no sigui tan transcendent com “a priori” semblava. Caldrà però continuar lluitant amb seny i ofici per aconseguir aquesta plaça que dona peu a les sempre emocionants eliminatòries d’ascens de categoria.

Som Martinenc


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: Alex, Daura (2), Cortadellas (2), Serrano (5), Bea (1), Domingo (3), Èric (1), Dani Rivera, i Ros

Back To Top