Segona victòria consecutiva de l'HQ Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content
FC MARTINENC 8 - 4 UE BARBERÀ

El primer equip d’hoquei del FC Martinenc ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva amb un resultat contundent però que ha necessitat de l’esforç dels tres últims minuts del partit per consolidar-se.

La primera part ha estat molt igualada encara que l’equip del Guinardó ha aconseguit arribar a la represa amb un 3-1 favorable però just.

A la segona part, l’equip visitant ha premut l’accelerador i ha aconseguit remuntar el resultat aconseguint empatar el partit a quatre gols quan faltaven només 3 minuts i mig per finalitzar l’enfrontament.

L’equip vermell ha respost avui amb contundència i ha marcat dos gols consecutius immediatament en dues jugades de tiralínies i quan l’equip del Vallès ha anat a totes per intentar recuperar el marcador advers, novament l’equip de Xavi Gallen ha respost letalment amb ofici deixant un resultat més evident del que s’ha pogut observar durant tot el partit en el parquet del pavelló.

La remuntada de l’equip vermell ha fet gaudir de valent el nombrós públic assistent que ha animat l’equip en els moments més tensos i difícils i avui s’ha convertit en un necessari i imprescindible jugador local de més.

Som Martinenc!

 


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: Badia, Xals, Serrano, Bea i Gerard (equip de sortida), Xavi, Nolla i Ros

Back To Top