L’HQ Martinenc guanya el derbi i recupera el segon lloc | FC Martinenc
skip to Main Content
UE HORTA 2 - 11 FC MARTINENC

El primer equip d’hoquei del FC Martinenc ha guanyat amb facilitat i solvència el derbi barceloní de la categoria en una sòlida primera part que ha acabat amb el resultat inapel·lable d’1 a 8.

L’equip de Harri Mora no volia sorpreses i en front del jove i voluntariós equip local ha quadrat un resultat voluminós però just. Als dos minuts Cortadellas ha inaugurat el partit i posteriorment l’equip local ha igualat el marcador, però sobre el parquet avui només hi destacava l’equip vermell. A la segona part, de tràmit, les rotacions han anat be a l’equip i sense arriscar massa s’ha aconseguit el premi de la victòria.

Aquests tres punts són d’or ja que el CH Sant Just, el nostre immediat perseguidor, ha empatat contra pronòstic a casa seva contra l’Arenys i això fa que l’equip del Guinardó recuperi la segona plaça de la classificació empatat a punts amb l’equip del Baix Llobregat però amb un millor goal average particular.

Per aquesta segona plaça també hi lluita aferrissadament un CH Barberà amb un equip molt equilibrat i competitiu. Aquest darrer i definitiu quart de la competició està sent competitiu, interessant i molt espectacular.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: Alex, Daura (1), Cortadellas (3) , Serrano (4), Bea (2), Domingo, Xals, Eric, Navarro (1) i Ros

Back To Top