L'HQ Martinenc venç amb èpica al Flix en una eliminatòria d'alt voltatge | FC Martinenc
skip to Main Content
FC MARTINENC 7 - 3 CP FLIX

 

El primer equip del FC Martinenc ha aconseguit eliminar un potent i noble CP Flix en una eliminatòria jugada amb molta rivalitat però amb esportivitat aquest cap de setmana. En el partit d’anada jugat el dissabte a la pista de l’equip de la Ribera d’Ebre, en un pavelló a vessar, l’equip del Guinardó va arrencar un empat meritori a 3 gols que deixava en suspens la resolució definitiva de l’enfrontament esportiu.

En el partit de tornada, jugat aquest diumenge, l’afició local també ha respost donant suport incondicional a l’equip vermell i l’espectacle esportiu viscut al pavelló del Guinardó ha estat el de les grans ocasions.

La primera part del partit ha  estat clarament per a l’equip visitant que ha sabut sortir de la pressió que intentava un equip local massa precipitat i imprecís i s’ha avançat en el marcador amb un 0-2,  just el resultat desfavorable amb què s’ha arribat al descans.

La segona part, en canvi, ha estat totalment diferent. L’equip de Harri Mora ha sortit mentalitzat i a totes i Cortadellas primer en un xut llunyà de cullera per l’escaire i després amb una jugada mil·limètrica, ha obert la llauna i ha igualat el marcador. Però novament l’equip visitant ha respost amb un gran gol avançant-se al marcador amb un 2-3 incert i just.

El darrer quart de partit ha estat el de la remuntada amb èpica esportiva d’un equip local més sencer físicament i que finalment s’ho ha cregut. Ha estat un dels moments esportius hoqueístics més brillants dels darrers temps. Bea amb dos gols providencials un d’ells en una falta directa magistralment executada, Xals en una jugada oportuna i el jove Êric en dues altres ocasions de mèrit, han trencat el partit consolidant un resultat definitiu en una eliminatòria d’alt voltatge enmig del deliri d’un públic assistent entregat i d’uns  jugadors de pista exhausts per l’esforç titànic realitzat però eufòrics.

Aquesta gesta esportiva aconseguida en front d’un gran equip -exOK lliga-  dóna a l’equip de Harri Mora el premi de  passar a la segona i darrera eliminatòria que és jugarà la setmana vinent i que aquesta vegada permet l’ascens confirmat de categoria.

Per molts anys i a preparar amb èxit la nova i definitiva eliminatòria.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: Ros, Daura, Bea (2), Serrano, Cortadellas (2) (equip de sortida);  Domingo, Xals (1), Dani Vilaboy, Eric (2), David

Back To Top