L'HQ Martinenc s'acomiada de la temporada amb un partit irregular | FC Martinenc
skip to Main Content
FC MARTINENC 3 - 7 HC CERDANYOLA

El primer equipo de l’Hoquei Martinenc s’ha acomiadat de la temporada amb un partit molt irregular que ha dominat en la primera part de l’enfrontament amb un resultat favorable de 2-1.

A la segona part, en canvi, s’ha vist clarament superat pel sòlid equip visitant que inicialment s’ha aprofitat d’ unes errades defensives evitables que han obert el camí de la remuntada definitiva de l’equip vallesà.

La baixa del capità local Serrano, en un gran moment de forma, s’ha notat massa en l’equip vermell, principalment en aquells moments claus del xoc esportiu i al final aquestes circumstàncies acaben sent definitives.

Malgrat tot, en aquesta temporada que avui acaba i sota el mestratge i la guía de Bea i Xals, els joves valors de l’equip del Guinardó han tingut molts minuts de joc i la porteria també ha quedat molt ben coberta amb en Ros i Badia que han ofert molt bones tardes d’hoquei.

L’experiència esportiva acumulada en aquest curs ha de servir al nostre Director Tècnic  Xavi Gallen per acabar de dissenyar per a la propera temporada un primer equip sòlid amb aspiracions d’ascens a la primera divisió catalana que és l’objectiu que ha de recuperar un club com el nostre amb el potencial d’equips que té i amb la història esportiva que atresora.

Som Martinenc!

 


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: Ros, Badia, Xals, Manel, Gerard, Bea, i Nolla.

Back To Top