L’HQ Martinenc planta cara al Barça en un ambient de gala | FC Martinenc
skip to Main Content
FC MARTINENC 3 - 6 FC BARCELONA

El primer equip d’hoquei del FC Martinenc ha jugat un gran partit i ha tingut les seves opcions en una primera part per emmarcar on ha superat a l’equip blaugrana arribant al descans amb un resultat favorable de 3-2. Malgrat que l’equip visitant ha inaugurat el marcador, posteriorment l’equip de Harri Mora l’ha capgirat a pilota aturada amb una diana inicial de falta directa de Bea i dos gols posteriors de penal magistralment materilitzats per Dani Rivera.

A la segona part, el ritme frenètic de l’equip local ha minvat i el FC Barcelona, amb un equip molt jove i tècnic, ha anat adormint el partit i això li ha acabat donant resultat. A remarcar que l’equip visitant no ha aconseguit, però, posar-se per davant del marcador fins que mancaven 9 minuts per l’acabament del partit i a causa d’una errada defensiva de l’equip vermell que ha propiciat un contratac mortífer que ha fet mal. Posteriorment l’equip blaugrana ha gestionat be el resultat i finalment ha trencat el partit i ha aconseguit una victòria molt soferta i treballada.

A remarcar també l’ambient de gala viscut en el pavelló del Guinardó amb la millor entrada de la temporada i el magnífic espectacle esportiu que ens han regalat els dos equips amb un joc primordialment d’atac des del primer moment i sense especulacions tàctiques defensives.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: Ros, Daura, Cortadellas , Serrano, Bea (1), Dani Rivera (2), Xals, Eric, Navarro i Alex

Back To Top