L’HQ Martinenc guanya amb ofici i consolida el segon lloc en solitari | FC Martinenc
skip to Main Content
FC MARTINENC 12 - 5 CH BARBERÀ

Molt important la victòria aconseguida pel primer equip d’hoquei del FC Martinenc contra el CH Barberà ja que s’ha aconseguit contra un rival directe que ens havia guanyat en el partit d’anada i al qual també s’ha pogut avantatjar en el goal average particular.

L’equip de Harri Mora ha jugat una primera part immaculada amb un Bea pletòric com a cervell de l’equip, aconseguint un marcador favorable i contundent a l’arribada del descans (6 a 2).

La segona part ha estat més irregular, però el camí ja estava marcat i en cap moment ha perillat la merescuda victòria vermella.

L’equip visitant ha jugat un partit en el qual ha alternat el rombe defensiu amb el quadre i ha aprofitat les contres. L’equip del Guinardó en canvi, ha jugat a l’home i sempre obert i avui li ha donat un bon resultat.

En l’equip visitant ha jugat el seu fitxatxe japonés en Yuki que ha demostrat maneres i que ha fet que la televisió nipona amb dues càmeres ben posicionades fes un reportatge de l’enfrontament esportiu viscut al pavelló.

A remarcar l’arbitratge rigurós i adient del Sr Quim Navales que amb patins i traça ha facilitat les coses en un partit que es preveia d’alt voltatge.

En aquesta jornada, l’empat del CH Sant Just (equip amb qui estàvem empatats de punts) a la pista del CP Congrés juntament amb aquests tres punts nostres guanyats amb ofici consoliden la segona plaça en solitari a l’equip del Guinardó en aquest darrer i emocionant tram de la lliga regular.

Som Martinenc


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: Ros, Daura (1), Cortadellas (2), Serrano (2), Bea (3), Domingo (2), Xals (1), Dani Rivera (1), Navarro i Alex

Back To Top