L'HQ Martinenc comença l'any amb derrota | FC Martinenc
skip to Main Content

El primer equip del FC Martinenc ha patit una dolorosa i justa derrota a la pista del CP Congrés en el primer partit de la segona volta,

L’equip del Guinardó avui no ha estat inspirat i en moments clau de l’enfrontament el joc individual excessiu i la fragilitat defensiva han penalitzat l’eficàcia contrastada de l’equip vermell.

A la mitja part el resultat era de 4-2 i el partit continuava obert, però finalment l’experimentat equip local ha estat més encertat davant la porteria i s’ha endut de forma clara, amb patiment i ofici, punts i partit.

L’equip de Harri Mora, malgrat la derrota, manté la segona plaça, gràcies a la magnífica primera volta realitzada, on només ha perdut dos partits (a la pista del FC Barcelona i a la pista del CH Barberà) però veu com s’apropen amb perill els seus immediats contrincants.

El cos tècnic haurà de prendre bona nota dels aspectes millorables observats en el present enfrontament amb l’objectiu de reafirmar-se en la sòlida trajectòria esportiva que fins ara ens tenia acostumats en aquesta temporada per poder lluitar i assegurar amb solvència alguna de les places que donen premi a la promoció per l’ascens de la categoria.

Som Martinenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top