L'HQ Martinenc aconsegueix tres punts vitals | FC Martinenc
skip to Main Content

El primer equip d’hoquei del FC Martinenc ha aconseguit una important victòria a domicili en el penúltim partit de la primera volta. De tota manera, aconseguir aquests tres punts no ha estat una tasca fàcil ja que en la primera part s’ha vist un joc molt travat i igualat que ha acabat amb el resultat advers d’ 1-0.

A la segona part, l’equip de Harri Mora en canvi, ha donat el do de pit i ha aconseguit la remuntada. L’empat a un gol l’ha fet Dani Rivera amb un potent xut des de mig camp. El mateix Rivera avançaria l’equip del Guinardó al transformar amb perícia un clar penal.  Posteriorment, el capità Serrano,  avui molt actiu, aconseguiria l’1 a 3 en una bonica acció personal.

L’equip vermell tenia aleshores l’enfrontament controlat i Dani Rivera tornaria a fer un altre gol  (l’1 a 4) sumant un significatiu hat-trick particular. En ple domini del FC Martinenc Bea avançaria el marcador a un inabastable i tranquil·litzador 1-5.

Aleshores l’equip local ha reaccionat amb orgull i força i ha fet dos gols de mèrit que tornaven a donar emoció al marcador, però aquest finalment ja no es mouria, certificant una important i merescuda victòria visitant.

Diumenge vinent veurem l’ últim partit de la primera volta a la pista de l’Arenys, un rival directe en les places d’ascens i promoció de categoria.

Som Martinenc

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top