L'HQ Martinenc a un pas de pujar a Primera | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’una gran temporada en la lliga regular –segons per darrera el Barça– i de fer el primer pas per pujar de categoria vencent a doble partit en la fase prèvia de la promoció d’ascens al Flix, l’HQ Martinenc té ara l’opció de culminar-ho amb l’ascens de categoria. El rival, el Castellar, quart per la cua a Primera Catalana, categoria que aspira aconseguir el Martinenc.

El primer equip d’hoquei del Martinenc jugarà avui al Pavelló del Guinardó (20:30) el partit d’anada de l’última eliminatòria per pujar a Primera. Després de classificar-se en la lliga regular i superar la primera eliminatòria (3-3 a l’anada i 7-3 en el segon partit a casa), els del Guinardó es jugaran el ser o no ser. Sense el factor pista a favor en aquesta ocasió, a davant els espera, a més, un equip de superior categoria, que lluitarà amb ungles i dents per aferrar-s’hi.

En cas de superar l’eliminatòria (la tornada es jugarà diumenge a les 18h a Castellar) el Martinenc jugarà la temporada que ve a Primera Catalana, el que representaria la cirereta del pastís a un any espectacular.

Us esperem avui tots al Pavelló per ajudar el nostre primer equip d’hoquei,

Som Martinenc!


Back To Top