El Sènior masculí d'hoquei patins obté l'ascens a Segona Catalana | FC Martinenc
skip to Main Content

El Sènior A Masculí d’hoquei patins del Futbol Club Martinenc ha obtingut l’ascens a Segona Catalana, després de completar un any espectacular i imposar-se al seu grup de Tercera.

El Sènior Masculí torna a Segona Catalana | FCM

L’equip ha funcionat com una família, retornaven a casa jugadors que coneixien el Club, que es mesclaven a la perfecció amb la joventut i les ganes de la base. Tot, i per reforçar aquest sentiment de família, amb un suport espectacular de l’afició, que ha fet costat a l’equip en tot moment, arribant al cim amb els partits decisius, especialment en el duel a casa davant La Salle, l’altre aspirant a l’ascens i l’únic conjunt que superava els vermells aquest curs. Triomf per als del Guinardó, 3 a 2. A Mataró, amb victòria per 1 a 3, l’equip certificava el premi major: temporada amb una única derrota, campionat de grup i ascens.

Imatges espectaculars del partit clau, a casa | FCM


El Martinenc retorna a Segona Catalana, categoria de la qual va descendir el 2021. Un ascens que posa de manifest el bon treball de la secció, per a un equip que vol ser referent per a la base i fomentar aquests valors d’unitat i cohesió que ha estat aquesta temporada.

Gràcies a tots per l’esforç, l’entrega i l’exemple. Als jugadors: Adrià González, Adrià Gómez, Xaina Salvatierra, Nil Romans, Albert Escolà, Marcel Figuerola i Pau Morán; als porters, David Ros i Adrià Hidalgo, i al cos tècnic, encapçalat per Álex Sánchez.

Enhorabona, EQUIP! | FCM

Enhorabona, us ho heu merescut!

#SomMartinenc


Back To Top