Empat de mèrit de l'HQ Mini Femení | FC Martinenc
skip to Main Content
VIC 2 - 2 HQ MINI FEMENÍ

El Mini femení va aconseguir un merescut empat a la sempre complicada pista del Vic. Gràcies a una gran primera part, l’equip es va posar per davant, però la victòria per la mínima de les vigatanes en la darrera part, va deixar el marcador final en empat.

Molt superiors en la primera part, el Martinenc va sortir com més li agrada; pressionant a tota la pista i no deixant sortir l’equip rival del seu propi camp. Així, en un gran contraatac, les del Guinardó es van avançar en el marcador, i amb el 0-1 l’equip es va deixar anar i després de transformar un parell d’uns contra uns amb el porter va tancar el marcador d’aquesta part amb un 0-3.

En la segona, el guió del partit va donar un tomb de 180º i va ser el Vic qui va tancar el conjunt visitant al seu propi camp. El Martinenc no trobava la manera de superar la pressió, motiu pel qual el conjunt vermell va decidir jugar d’una manera molt més passiva i sense arriscar en atac per tal de buscar l’empat. I així va ser, amb el 0-0 final, el conjunt vermell es va assegurar, almenys, l’empat al final del partit.

La tercera i última part va ser molt diferent a les altres, on l’empat i la victòria li valia al Martinenc per guanyar el duel. Per aquest motiu, els locals van sortir a per totes, a buscar el seu rival a tota la pista, mentre que el Mini Femení intentava ralentir el joc. Però a falta de dos minuts, una pilota morta dins l’àrea, la va aprofitar el conjunt vigatà per fer l’1-0, un resultat que deixava en taules el marcador. Sense res a perdre, el Martinenc se’n va anar a per totes a l’atac, i amb cinc jugadores a la pista, l’equip va intentar, sense èxit, buscar un gol que els hi donés la victòria.


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: J. Moreno, J. Ramirez, L. Enriquez, M. Lazaro, G. Pardiña, G. Figuerola i M. Parra.

PARCIALS: 0-3 / 0-0 / 1-0.

Back To Top