El Prebenjamí A assoleix els quarts de final de Copa | FC Martinenc
skip to Main Content
TORRELLES 1 - 2 PREBENJAMÍ A

Després del partit d’anada al pavelló del Guinardó el passat diumenge, un partit on el Prebenjamí A del Martinenc va tenir una clara superioritat en totes les parts, es van aconseguir els 3 punts possibles. Gràcies a això, en el partit de tornada només amb un empat o una victòria en qualsevol de les parts ens servia per passar a quarts de final i així ho vam fer.

El tècnic del Martinenc plantejava una primera part molt passiva, jugant molt defensivament i sense presses, amb possessions molt llargues per tal que el temps s’anés acabant i aguantar l’empat a 0. Un contraatac que agafa per sorpresa a l’equip local fa pujar al marcador el 0-1 a falta de 2 minuts pel final. Amb aquest resultat ja podem celebrar que passem a quarts de copa.

La segona part, una vegada tret el pes de l’eliminatòria tornem a veure el Prebenjamí A de sempre, molt ràpid, amb molts contraatacs i amb una pressió a tota la pista que fa molt complicat que l’equip rival pugui sortir del seu camp. Al cap de pocs minuts de començar, una jugada perillosa del Torrelles acaba en falta directa en contra, l’equip local no perdona i enfonsa la pilota dins la xarxa. Amb aquest contratemps decidim apretar encara mes a dalt, donant-nos més oportunitats i transformant dues d’elles en gols, tancant aquesta part amb una victòria mes.

A la tercera part, uns minuts de desajustos generals acaben amb dos gols en contra fent-nos complicada aquesta part, sembla que ja ho hem gastat tot. El Prebenjamí A té seriosos problemes per sortir de mitja pista, on la defensa contrincant s’ha fet forta, frustrant qualsevol intent d’atac. La part acaba amb el 0-2 al marcador.

Felicitar a l’equip per la gran temporada que està fent, quarts de copa aquí estem!

També felicitar al Prebenjamí Iniciació i al Benjamí que també s’han classificat per quarts de copa.

Som Martinenc!

 


FITXA TÈCNICA

A. Parra, M. Oriol, M. Sans, P. Puentes, A. Baqué, G. Moran, J. Lazaro, G. Pardiña, M. Capitan.

Back To Top