Guanyar a Girona, únic objectiu del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc jugarà demà diumenge a les 16 hores un partit transcendental per tal de seguir aspirant a fites importants al grup 1 de la Primera Catalana. El Municipal Sant Ponç-Fontajau serà l’escenari del duel davant del filial del Girona.

Amb la igualtat que s’està vivint a la Primera Catalana és imperatiu sumar de tres en tres per tal mantenir la il·lusió en una lliga molt viva. El FC Martinenc va donar un esperat pas endavant contra el Sants el passat cap de setmana, amb una victòria tan efectiva com vital, trencant una ratxa històrica dels visitants de set triomfs consecutius.

El Martinenc, novè a quatre punts de la plaça de promoció d’ascens visita el filial gironí, que també necessita la victòria per escapar del descens. Els gironins són 15ens amb 24 punts i tenen el perill massa aprop.

Per això, serà un duel on tothom té molt a guanyar. El tècnic Agustín Vacas tindrà baixes sensibles en totes les línies. El capità Diego Suárez i Aleix Vall, dos dels pilars de l’equip, són baixa per sanció, i Peque i Fernando no s’han recuperat de les seves respectives lesions.

La convocatòria s’ha completat amb el jugador del filial Faro i el del juvenil Roberto Carlos.

L’afició serà novament fonamental per donar alè a uns jugadors que s’han marcat un objectiu clar, tornar amb els tres punts de la capital gironina.

Som Martinenc


Back To Top