Roland Garros, Javi Sánchez i Rovira renoven pel FC Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc ha confirmat les tres primeres renovacions per a la temporada 2018-19, temporada en la qual militarà a la Tercera Divisió. Els davanters Roland Garros i Javi Sánchez, i el migcampista ofensiu Rovira seguiran un any més vestint la samarreta vermella del conjunt del Guinardó.

Amb 20 gols, el pitxitxi de Primera Catalana Roland Garros era un dels jugadors amb més “novies” del futbol català, però el davanter ha signat la renovació pel FC Martinenc i començarà la seva tercera temporada com a golejador de l’equip. Una excel·lent notícia per començar l’apartat de renovacions.

En l’apartat ofensiu també ha renovat el davanter Javi Sánchez, que ha estat clau les últimes jornades de Primera Catalana amb els seus gols -fins i tot un vital a la promoció d’ascens- procedent del Vilassar de Mar. Javi Sánchez té una amplíssima trajectòria a Tercera Divisió en equips com l’Europa, el Cerdanyola, el Rubí o el Granollers.

Una altra de les renovacions estrelles és la de Ramon Rovira, el migcampista que va arribar juntament amb Javi Sánchez del Vilassar de Mar i que va realitzar un tram final de temporada molt bo. La seva qualitat també es veurà a Tercera Divisió al Guinardó.

D’aquesta manera, el FC Martinenc enceta amb aquestes tres magnífiques notícies el capítol de renovacions, que s’aniran ampliant durant els propers dies, així com els primers fitxatges de la temporada 2018-19.

Fotografies: Dani Falcón López.

Som Martinenc.


Back To Top