Proves d'accés 22/23. Voleu formar part de la família Martinenc? | FC Martinenc
skip to Main Content

Som al tram final d’una nova temporada estranya, a les acaballes ja del curs esportiu 2021/2022. Amb el final de les competicions, previst majoritàriament entre maig i juny, arrencaran un any més les proves d’accés per a la propera campanya. S’iniciaran un cop acabi de competir cada categoria o secció.

Amb més de 1.800 esportistes en les diferents seccions, el Club vol continuar creixent. Per això, a tots els nens i les nenes que vulguin practicar el seu esport preferit en un ambient saludable i gaudir d’unes instal·lacions úniques al Guinardó, els animem a sumar-se a la família Martinenc!

El Club compta amb seccions de futbol, bàsquet, hoquei patins i futbol sala, amb equips masculins i femenins en totes les franges d’edat, amb nens i nenes de 3 a 17 anys.

Com ja vam fer l’any passat, i per tal d’agilitzar el procés, animem les famílies dels i les esportistes que tinguin intenció de venir a jugar al Futbol Club Martinenc a omplir el formulari corresponent (n’hi ha un per a cada secció), per poder disposar ja de les dades de contacte.

Així, un cop vagin finalitzant les lligues corresponents, les diferents coordinacions esportives del Club s’encarregaran de contactar amb les famílies dels i les esportistes per fixar la seva participació a les proves d’accés, que seran, òbviament, presencials, a les instal·lacions del Martinenc. A continuació teniu l’accés als diversos formularis per inscriure’s a les proves d’accés, segons la secció a la qual vulgueu inscriure el vostre fill o la vostra filla:

FORMULARI FUTBOL

FORMULARI BÀSQUET

FORMULARI HOQUEI PATINS

FORMULARI FUTBOL SALA

Si teniu ganes de fer esport, passar-ho bé, fer barri i formar part del Martinenc, un Club històric amb ganes de fer més història, us hi esperem!

Som esport, som formació, som Guinardó…
#SomMartinenc


Back To Top