Vine al Catllar amb el Martinenc! | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc posa al servei dels aficionats el desplaçament al Catllar, per al partit de la vuitena jornada de lliga del primer equip masculí del Martinenc, que es disputarà aquest diumenge (12h) a la localitat del Tarragonès.

El Club ofereix als aficionats que ho desitgin viatjar a l’autocar del primer equip, que sortirà de les instal·lacions del Municipal del Guinardó a les 8.45h del matí de diumenge.

El desplaçament és gratuït per als socis i sòcies que s’hi apuntin i té un cost de 10 euros per als aficionats que no siguin socis. El preu de l’entrada al camp del Catllar serà de 5€ per als socis i sòcies, en virtut de l’acord de preus populars als quals s’ha sumat també el conjunt tarragoní -que de fet ja té política de preu únic, 5€, en l’entrada al seu camp-.

Per apuntar-se al primer viatge del Martinenc del curs cal fer la reserva a l’Oficina d’Atenció al Públic. Tancarem inscripcions aquest divendres o un cop es completin les places disponibles a l’autocar de l’equip.

Després del segon triomf a casa, toca desplaçar-se al Catllar per continuar donant suport a l’equip! I el Club posa facilitats per a que, qui vulgui, ens hi acompanyi!

#SomMartinenc

Back To Top