Vine a Alcarràs amb el Martinenc! | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc posa al servei dels aficionats el desplaçament a Alcarràs, per al segon partit de lliga del Martinenc, que es disputarà aquest dissabte (18h) a la localitat del Segrià.

El Club ofereix als aficionats que ho desitgin viatjar a l’autocar del primer equip, que sortirà de les instal·lacions del Municipal del Guinardó a les 14h de dissabte.

El desplaçament és gratuït per als socis i sòcies que s’hi apuntin i té un cost de 10 euros per als aficionats que no siguin socis. El preu de l’entrada al camp de l’Alcarràs serà de 5€ per als socis i sòcies, en virtut de l’acord de preus populars als quals s’ha sumat també el conjunt lleidatà.

Per apuntar-se al primer viatge del Martinenc del curs cal fer la reserva a l’Oficina d’Atenció al Públic. Tancarem inscripcions aquest divendres o un cop es completin les places disponibles a l’autocar de l’equip.

Després del primer triomf a casa, toca desplaçar-se a Alcarràs per continuar donant suport a l’equip! I el Club posa facilitats per a que, qui vulgui, ens hi acompanyi!

#SomMartinenc


Back To Top