Víctor Fabián promociona al primer equip | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dilluns una novetat al primer equip masculí del Martinenc per a la nova temporada. Es tracta de la promoció al primer equip del futbolista de la base Víctor Fabián, extrem de 20 anys, que ja va debutar el curs passat, sent jugador del Filial.

Víctor Fabián (Barcelona, 23 de gener de 2002), arrelat al Guinardó, va començar a jugar a l’Europa, una temporada, per arribar al Martinenc en categoria Aleví de primer any. Des de llavors, ha jugat tota la vida al Club, fins tancar l’etapa formativa el 2021. El curs passat feia pretemporada amb el primer equip i, en la seva estrena com a futbolista amateur, alternava el Filial (17 partits i 4 gols al grup 13 de Tercera Catalana) amb la dinàmica del primer equip, amb qui debutava el febrer, i amb qui acabava disputant 6 partits, un total de 115 minuts.

Fabián, en el seu debut amb el primer equip, el febrer | Dani Falcon – FCM

Amb la promoció de Víctor Fabián, la divuitena novetat a la plantilla que anunciem, i les tres renovacions publicades, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc és ara de 21 jugadors:

Porters: Roy Zambrano i Arturo Picaseño
Defenses: Adrià Saro, Max Espígol, Cristian Fabregat, Adrián Navarro ‘Picolo’, Natan Silva, Iván Romano i David Nogales
Migcampistes: Carlos Martínez, Luis Gaudioso, Edgar Tejada, Ali Tanoughat, Alseny Barrie i Uri Puigbó
Davanters: Dani Suárez, Juanlu Estévez, Pedro Bravo, Alieu Baldeh, Jan López i Víctor Fabián

En els propers dies i setmanes confirmarem nous moviments a la plantilla del primer equip masculí per al curs vinent.

#SomMartinenc


Back To Top