Víctor Cócera deixa de ser jugador del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc fa oficial aquest divendres la baixa del porter Víctor Cócera del primer equip. Cócera (Barcelona, 1993) es va integrar a la disciplina vermella el juny del 2019, sent el segon fitxatge de l’equip en el primer curs amb Javi Gómez a la banqueta.

Víctor Cócera ha estat peça clau al Martinenc en tot aquest temps, afectat, lògicament, per la sacsejada que ha suposat la pandèmia del coronavirus en general, i pel que fa a les competicions esportives en particular. Ja en el seu primer curs va formar part del grup de capitans del primer equip, càrrec que mantenia l’estiu passat, com a segon capità de la plantilla.

Va estrenar-se amb el primer equip de manera oficial a la Copa Catalunya el 2 d’agost de 2019 davant l’Espanyol B. Va destacar en la seva estrena de vermell a l’Històrics, aturant tres penals a la fase de grups, i va convertir-se en un habitual dels onzes de Javi Gómez, en companyia perfecta de dos socis sota els tres pals, Gabri Padrós el curs passat i Roy Zambrano en l’inici d’aquest.

En total, Cócera deixa el Martinenc havent-hi disputat 20 partits oficials (19 de lliga i un de Copa Catalunya), en què ha encaixat 15 gols.

Víctor Cócera, en la seva etapa al Club | Dani Falcon – FCM

El Futbol Club Martinenc vol agraïr l’esforç i la dedicació de Víctor Cócera defensant els colors del nostre Club, al camp i fora dels terrenys de joc, com quan va ser l’ambaixador del Martinenc en la iniciativa Lectures a l’Estadi. Desitgem al porter barceloní la millor de les sorts en el seu futur futbolístic.

#SomMartinenc


Back To Top