A Vic no val a badar | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc no es pot permetre una nova ensopegada, tot i que tindrà un desplaçament complicat al camp de la UE Vic (16:00h), un equip també necessitat de punts per la situació a la classificació, idèntica a la del conjunt del Guinardó. Miguel López tindrà les baixes dels davanters Roland Garros i Ferran Alabau.

La desfeta contra el Tona el passat diumenge al Guinardó va ser un cop dur pel FC Martinenc, que no s’esperava la derrota després d’una bona ratxa de resultats. L’equip ha treballat bé durant la setmana i és més necessari que mai mirar endavant i viure partit a partit per tornar a treure el cap a la classificació.

Miguel López tindrà dues baixes molt sensibles en atac, els sancionats Roland Garros i Ferran Alabau, que ja estaran disponibles per a la propera setmana. Tot i això no hi ha excuses i el Martinenc ha de buscar ser letal en atac per consolidar una victòria molt necessària.

El Vic i el Martinenc ara mateix estant pràcticament empatats a tot a la classificació. Amb 25 punts cadascú, l’única diferència entre els dos equips és un gol més a favor pels osonencs. Així doncs, el partit es presenta vital per començar a aixecar el cap.

Som Martinenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top