Una qüestió d'orgull davant l'Hospitalet | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc afronta el partit d’aquest diumenge a les 12h al Municipal del Guinardó amb l’objectiu de competir i fer front al CE L’Hospitalet, que en el partit d’anada va passar per sobre del conjunt vermell. A banda, el Martinenc serà nou equip de Primera Catalana si no guanya.

La temporada a Tercera ha estat tot un malson pel FC Martinenc, i aquest diumenge l’equip podria acomiadar-se de la divisió tot i guanyar, depenent de la resta de la jornada (resultats de Sants i Castelldefels). Tot i que el descens és qüestió de dies o jornades, els jugadors del FC Martinenc ha de fer valer la seva condició i demostrar que volen lluitar tots els punts fins el final.

No hauria de faltar motivació per un duel com aquest, degut al resultat de la primera volta. El CE L’Hospitalet va fer mal i de debó amb el resultat de l’anada contra un Martinenc amb 10 homes durant tot el partit, i tot i que el conjunt riberenc arriba en hores baixes -és tercer a la classificació i l’entrenador Xavi Molist ha estat acomiadat- el seu potencial és enorme, amb pressupost de Segona B.

Manel Moya recupera per aquest duel als capitans Ramon Suárez i Kilian i al davanter Jimmy, mentre que Peque és baixa per sanció i Roland, Mario i Villegas són els tres jugadors lesionats pel partit.

L’equip ha de treure l’orgull i plantar cara davant un Hospi que sortirà a per totes per  recuperar terreny perdut.

Som Martinenc.

 


Back To Top