Un inici d'altura pel Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La Federació Catalana de Futbol va fer públics els calendaris de primera catalana de la temporada 2017/2018 en què el Martinenc, a diferència de l’últim curs, competirà en el grup 2. I el curs començarà, ni més ni menys, que amb un derbi contra el Sants, dos dels grans candidats a lluitar per l’ascens a tercera divisió.

Si bé és cert que en el grup 2 no hi ha cap els cinc descendits del curs passat de tercera, serà una lliga ben complicada pel Martinenc en la lluita per l’ascens de categoria. I és que els de Miguel López competiran per una de les dues primeres places amb la majoria dels equips que, l’any passat, es van quedar a les portes de pujar de categoria, tant en un grup com en l’altra. Parlem d’equips com el Sants, el Balaguer, l’Andorra, l’Almacelles o el Sant Cristòfor.

I el conjunt del Guinardó es trobarà amb la gran majoria d’aquests rivals en les primeres jornades de lliga, en un inici frenètic de campionat. Perquè el Martinenc s’estrenarà al camp del Sants, després rebrà l’EFAC Almacelles i visitarà el Balaguer en la jornada 3. Una bogeria.

Per acabar, el Martinenc tancarà la lliga al camp del Viladecans.

Som Martinenc!


Back To Top